agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
"sur" ale jak znajdziesz ich kwasna kapuste to sie rozczarujesz, bo ich jest na slodko
trzeba szukac w sklepach u turkow, bo norwedzy nie wiedza jak kapusta kiszona smakuje naprawde.
a serek feta taki z owczego mleka jest super, w poprzedniej ciazy tez sie tym zajadalam,,,,, mniam
polecam tez olivki zielone z migdalem w srodku firmy olimp. Na opakowaniu bedzie napisane oliv med mandler..... mniam,,,, mniam,,,, jesli ktos lubi oliwki

trzeba szukac w sklepach u turkow, bo norwedzy nie wiedza jak kapusta kiszona smakuje naprawde.
a serek feta taki z owczego mleka jest super, w poprzedniej ciazy tez sie tym zajadalam,,,,, mniam
polecam tez olivki zielone z migdalem w srodku firmy olimp. Na opakowaniu bedzie napisane oliv med mandler..... mniam,,,, mniam,,,, jesli ktos lubi oliwki

, w końcu zwymiotowal tą wydzieliną na mnie i na łożko , masakra, żal mi go jak tak sie męczy , ledwo oddycha , pewnie jutro pojawi sie kaszel a on nie może przez ten cholerny refluks żadnych syropów , najlepsze jest to , że byliśmy u lekarza i osłuchowo jest si , kazał zapodawac tylko do noska wode z solą. biedulek:-
jak moja mala ma katar to czesto jej oczyszczam gruszka i potem podaje krople do nosa. Mam jeszcze z PL, ale wiem ze tutaj tez mozna kupic takie dla malutkch dzieci. Jak nos jest odetkany to warto tez przeczyscic woda slona, ale to proponowalabym w dzien, w nocy to lepiej zeby spal jak najwiecej. A i warto podawac plyny w nocy, bo wiem z doswiadczenia, ze jak nos jest zapchany to zasycha w ustach:-(