reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

ana to sasiadka z mojego bloku, z klatki obok:-D, ale bylo tam napisane ze gmina dofinansowuje, wiec moze warto sprawdzic
no dokładnie:tak:Patrycja L
a druga rzecz my z Czarkiem jesteśmy zameldowani w Gdyni , więc to nie moja gmina ...

Agata mój tez tak sie zachowuje ...brak słów:baffled:

reklama
Ania - moje dzieci to bardzo ciezko przechodza takie wachania pogodowe, ciagle placza marudza, a Daniel to wogole w dzien nie chce spac i wiecie co sie wyprawia tutaj jak spi co 3 godziny po 20 minut:wściekła/y:
Sandra przekupilam bajkami bo innaczej to lezala na podlodze i co raz plakla. Sama nie potrafila powiedziec o co chodzi tylko nie chce.. pytam sie jej czego nie chce, a ona nie chce i tak sobie pogadalismy:baffled:

ja nigdy nie łączyłam takiego zachowania z pogoda bo w pl ma to samo:-D, ja chce to a zaraz nie chce:baffled::shocked2: i tak wkółko...mówie ci ręce mi opadają, ale też mu bajke zarzuciłam ...zreszta ja tez sie załapałam bo to shrek;-)
dzisiaj wogole ja też mam humorek jak Czaruś , mężuś mnie zirytował :wściekła/y:

Hej Lachony :-):-D,
Agnieszka podziwam ze chcecie jeszce 2ke dzieci :szok: ja chyb ana razie tez koncze produkcje...moze pozniej trzecie ale to kiedys :-D a moze juz nie :blink:
a co do Lamii to lato idzie i moze sie odzwyczai od pieluch :confused:
no i zdrowka dla Was
a Twoj maz jest Francuzem?
Anka no glupki z tymi przedszkolami normalnie...i co oni mysla...:wściekła/y:
Darika Wiiitaj spowrotem w Norge :-)
Kamila zdrowka!!!
a u mnie goscie pojechali, bylo naprawde fajnie, tesciowa w porzo i szwagierka tylko tesciu czasem jak cos powiedzila to nirmalnie nie wiadomo bylo co mowic, myslal ze jest smieszny:dry: no ale... ktos zawsze musi byc ten najgorszy.
a z dobrych wiadomosci ze moze moj mezus bedzie mial prace !!!!:-D!!!!:-)
Anka teraz mozemy sie umawiac ;-)
Kasiu trzymaj sie !!! i szybko wracaj do zdrowka :-)
a ktos wie co u Izy:confused:
Izka jak nas czytasz to napoisz co i jak ??!! Buziaczki dla Karolci i Ciebie:happy2:
no ja zmykam nakarmic Mayke obiadiem
do pozniej Laski

Ania - dzieci moje tez maja rozne chumorki, ale widze naprawde duza roznice jak jest zmienna pogoda, sa bardziej placzliwe itp. Daniel na szczescie spi i to tym razem mocno wiec bedzie lepiej juz, a Sandra tez zaczyna dochodzic do siebie bo nareszcie slonce sie wydarlo i juz tak sie nie zmienia co 15 minut,... ciekawe jak dlugo. Ja to wole jak juz pada niz tak sie zmienia.

My po obiadku, dopije kawe i moze za dom sie wezme jak mlody sie obudzi.

Marta - super wiadomosc z praca:-):-):-):-) nareszcie:-):-):-)

a wogole czasem probuje walczyc z Sandra z pieluchami bo juz tak duzo mowi i taka madra jest, ale bez pieluchy nie chce chodzic i tyle:baffled: jak jej zdejme to trzyma wszystko az jej pieluche zaloze. Mowi tylko kiedy robi siku lub kupe ale cwaniara jak juz jestesmy na dworzu i wie ze tyle ciuchow na na sobie ze nie zdarze zareagowac... potem kaze sobie jeszcze brawo bic:baffled: no nic lato idzie... chociaz nie chce mi sie juz jej tylka myc.. kurcze taka duza jest:sorry2:

No witaj w klubie , ale mój strszy od Sandruni , a taki leń i dobrze mu z pieluchą , sadzam normalnie i wtedy zrobi , po domu bez pieluchy ale nie zawoła :wściekła/y:....

Marta fajnie , że mąż ma prace , super:)

pracy jeszcze nie ma ale cos sie kreci...mam nadzieje ze znaomy go wkreci w robote :zawstydzona/y: ale roznie bywa z "tymi znajomymi"... zobaczymy;-)
a cod o pieluch to Ntale odpieluchowalam w zimie bo przelom stycznia i lutego :tak:
po prostu jej nie zakladalam i juz i kupilam takie ladne majteczki i latala w nich sobie...
czasem bywalo oczywiscie siusianie na podloge bo czasem nie zdazyla ale pozniej jak zaskoczyla to z nocnikiem wszedzie nawet do kuchni, my jedlismy obiad a ona klocka satwiala :-D tak ze mi sie odechciewalo jesc :sorry2::-D

marta moj z algierii, ale 3/4 rodziny mieszka we francji
u nas znowu akcja bez pieluchy, tym razem tylko mi sie zsikala na dywan, ale i tak mialam pranie:wściekła/y:
ide wrzucic jakies zdjecia z wyjazdu

reklama
cos wrzucilam, poszukam jeszcze jutro, a wlosy nie bardzo, lamia do roku prawie lysa byla, a zgage mialam cala ciaze:-D

Do góry