reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

Kamila ale Twoj jest na postojowym czyli na premiteringu wiec niby dalej pracuje w firmie ale dostaje tylko 62% z dochodow za ostatni rok i tak samo jest na kuroniu z NAV :tak:bynajmniej tak bylo i jest u nas :tak: tyyyylko ze NAVwyplaca kase po 6 tyg od daty zarejestrowania sie w NAV ze jest na premiteringu. i pierwsze 2 tyg placi firma ale moze przez te 2 tyg pracowac normalnie i za te 2 tyg dostanie 100% dopiero po 2 tyg jest 62% i to wyplaca NAV

reklama
Dziewczynki dzięki za szybką odpowiedź :-) Zaraz temu mojemu prześle i niech myśli co z tym dalej. A ja się biorę za kolacyjkę, bo już mi krokieciki i barszczyk wystygły :baffled:

Ale wiecie co Wam powiem ... w sumie to się trochę cieszę, że tak wyszło z tą jego pracą, bo po pierwsze może wkońcu zacznie szukać w jakimś większym mieście i wyprowadzimy się z tego zadupia a po drugie może rozpocznie samodzielną działalność, bo nad tym też już się kiedyś zastanawiał :sorry2: Różnie to bywa ale zaryzykować można. Ja już od dawna namawiam go na to ale on to taki boidupa jest:baffled:

Czesc kochane
Jestem WAM winna, bo widze ze pytacie o mnie...
dzis otrzymalam wyniki histopatologiczne wycietych narzadow i sa DOBRE! :tak:
Zero przerzutow do wezlow chlonnych itp.
Tak wiec siedze w domq i zdrowieje po 2 koszmarnych tygodniach w szpitalu.
Przepraszam ze tak krotko ale Karolina idzie spac i musze sie ewakuowac
PS odstawienie od cycka bezbolesne, przez 2 tyg zapomniala o nim zupelnie

IZKA SUPER WIESCI :-)
WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA WAS

jejku jak sie ciesze, caly czas w myslach bylas :happy2:
BUUUUUZIAKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Izka fajnie że wyniki dobre, ciesze się, wypoczywaj teraz. Super że u was też odstawienie od cycka takie bezproblemowe, aż dziwne że dzieciaki tak szybko zapominają o czymś bez czego do tej pory żyć nie mogły.

bellakama czyli może z tego przestoju w pracy wyjdzie jeszcze coś dobrego:) U mojego D też coraz mniej pracy, stara się łapać jakieś fuszki popołudniami, bo jest cieniutko.

Do góry