reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

reklama
ha, ha Kamila

wiecie ja pamietam ze zawsze mialam taki balagan w pokoju jak bylam w podstawowce, ze jak ktos zadzwonil do domofonu i wpuszczalam to mialam ten czas gdy wchodzili po schodach na gore zeby wszystko zebrac i wrzucic w szczeline miedzy szafa a sciana i przykryc firanka:-D:-D:-D kiedys niezly zonk byl bo okazalo sie ze tam juz byly rzeczy z ostatniego takiego numeru i wrzucialam na szybko do szafy,,,, znajoma weszla a drzwi do szafy sie otworzyly i wszystko wypadlo:-D:-D:-D

no a teraz na meza psiocze ze ma taki balagan wszedzie:-D

hej
u mnie pogoda deszczowa, ale co zrobić:-p
ja tez bałagan na chacie , full prasowania , składania i porządkowania , wczoraj przyjechał współlokator , dom przewrócony do góra nogami:szok:, muszę wyłączyć kompa , bo normalnie nigdy się za to nie wezmę:no:, jeszcze od wczoraj grubo się wzięłam za Czarka i walczę z jego odpieluchowaniem, pralka pełna bo załapał pod koniec dnia:shocked2:.
tak sobie myślę , że zrobię sztuczkę szafą, hi hi:-D
pa pa:happy2:

oj Ania nic o pogodzie deszczowej nie mow:baffled: Daniel juz od rana swoj chumorek pokazuje,,,, ja z nim nie wytrzymam jesli on bedzie calymi dniami marudzil tylko dlatego ze pada bo to w takim raze praktycznie zawsze bedzie:wściekła/y: a lato to sie nie zapowiada dobrze wiec juz mam przesrane:angry: dopiero po 9 a ja mam juz ochote walnac drzwiami i wyjsc:angry: a mam to gdzies a niech ryczy, jeszcze drzwi zaraz zamkne na gorze zebym nie musiala tego sluchac:angry:

normalnie chyba za jakas kare mi sie takie dziecko trafilo:angry::angry: masakra ja mam dosc:baffled:

Hej Babki
Agata wpolczuje grymasow Daniela :baffled:
ja tez mam prasownaie ale jak na razie lezy i czeka ...ja padnieta jakas jestem, spac misie chce caly czas, ale to przez cisnienie, kawa dozylnie :dry:
no a moj mazeus sie rozchowrowal, mmowi ze go migdaly bola iw ogole caly "polamany" a od poniedzialku fuche zaczyna:baffled: zawsze cos....
Milego Dnia ...

Hej Laski
U mnie tez jakaś dziwna ta pogoda dzisiaj ale na szczęście moje dziecko zachowuje się normalnie. Dzisiaj jak tylko oczy otworzyłam to kawki się napiłam i odrazu inaczej się czuję:-) Nałożyłam sobie farbkę na włosy, bo już odrost widoczny i czekam na koleżanki, bo miały zajrzeć.
Anka masz rację - do szafy z prasowaniem! :-D
Agata może powinniście się przeprowadzić w jakiś mniej deszczowy rejon Norwegii albo najlepiej do Polski. Tu tak dużo nie pada. Żartowałam oczywiście;-) Ale faktycznie humorzasty ten Wasz synuś:-)

Bellakama tu pada codziennie, jak nie rano, to po poludniu, w ogole jakos zimno, 11stopni, a to juz koniec maja:angry:
ja walcze z prasowaniem i praniem od rana, mala na razie spi na dworze wiec mam czas cos porobic. dzis w nocy obie daly czadu, obudzily sie o 4 i koniec spania:angry:

reklama
Anka fajny ten rowerek. Pierwszy raz taki widzę. Ciekawe jaka cena:confused: Nie mogłam się jej nigdzie dopatrzeć.

No i u mnie się rozpadało. Po ploteczkach z koleżankami wybrałam się na spacer i po 20 min deszcz przegonił nas do domu. Ada właśnie zasnęła - to już jej trzecia drzemka dzisiaj:tak: Czeka nas ciężki weekend, bo ja w szkole a Niunia u babki:baffled: Zmykam na "Brzydulę";-)

Do góry