Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nawet nie wiesz jak się ciesze że wreszcie śpi normalnie(odpukać w niemalowane)2 godziny lub 3 na dobę to chyba trochę mało nawet dla mnie nigdy nie byłam śpiochem ale teraz to przegięcie było 
nam jako tako na razie nie potrzebny mała już nie chce w nim być a jak potrzebuję ją uziemić to wkładam do kojca albo fotelika do karmienia 

a teraz był straszny lód wiec tez nie bylismy ale zaraz sie wybieram na mały spacerek
wczoraj czymś posypali i już jest lepiej.U mnie już dzieciaki zdrowe więc zapraszam na kawusię lub herbatkę i ploteczki,bo cos ostatnio nam nie wypaliło ale teraz juz nie widze przeszkód ze swojej strony 
mąz mnie ukatrupi jak zobaczy tyle tego,dobrze że mój tatus to przechowuje bo wszystkie paczki ida do niego,będę je systematycznie przynosic to się chłop nie kapnie że tego az tak duzo 
no tylko tydzien ...
wtedy sie juz taki nastroj robi, jutro bede piekla peperkake i wysylam do siostry i brata do Anglii 

zabieramy je do Pl
, no pozatym robia prezenciki , niemoge sie doczekac, w zeszlym rok zrobili malowane miseczki
.