Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Marta - zobacz jak to szybko zlecialo. Ja nawet nie pamietam ze az tak duzo nas bylo
i popieram Marte, tylko ze jesli stron bedzie duzo do czytania a was cos ciekawi, to pytajcie, my wielorodkipodzielimy sie wiedza:-)
aaaaaaaaaa i ciezarne rodzace tutaj po raz pierwszy, prosze sie upewnic co do swojej szyjki macicy, ja bylam na ciezki porodzie z sasiadka, ktora miala komplikacje i to powazne oraz ciagna sie do dzisiaj. Lekarz powinien sprawdzic czy szyjka nie jest za ciasna!!! nawet jesli to badanie odbedzie sie juz w szpitalu to upierajcie sie przy tym, takze nawet jesli beda chcieli was odeslac do domu!! Odeslanie do domu nie jest w sobie takie zle jak brzmi, bo latwiej w domu przeczekac czasem nawet i kilka dobrych godzin niz w szpitalu, bo sie dluzy no i u siebie to u siebie,,,,,,,,,,,,,, ale badanie musi byc, zeby uniknac pekniecia szyjki. W tym przypadku lepsza jest cesarka - wierzcie mi!!
i sie wystraszylam teraz 
i urodziłam 10 dni po terminie , ale polecam dużo spacerować :-)

" qrde co za bzdury