maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Mary jak dal mnie to niema znaczenia jak się żyje czy z papierkiem czy bez,ważne że w szczęściu i miłości 

no ja to biedna doginam na kurs,trochę mam mieszane uczucia co do mojej nauki,chodze na kurs Bokmola a w moim otoczeniu i regjonie mówi się w nynorsku i nie wiem czy nie robię źle ucząc się bokmola,strasznie duzo czasu poswięcamy na wymowę i tego jak ja to mówię śpiewania,tutaj jest to nie potrzebne,mój mąż od poczatku uczył się nynorska nie chodził na kurs uczył się sam i starał się mówić w pracy czy gdziekolweik po norwesku mało gdzie mówi po angielsku tym sposobem nauczył się sam i umie naprawdę sporo,poszedł też na ten kurs co ja ale zrezygnowała po kilku lekcjach bo stwierdził że to głupie uczyć się teraz na nowo a ja chodze dalej ale nie wiem czy dobrze robię 

no ja to biedna doginam na kurs,trochę mam mieszane uczucia co do mojej nauki,chodze na kurs Bokmola a w moim otoczeniu i regjonie mówi się w nynorsku i nie wiem czy nie robię źle ucząc się bokmola,strasznie duzo czasu poswięcamy na wymowę i tego jak ja to mówię śpiewania,tutaj jest to nie potrzebne,mój mąż od poczatku uczył się nynorska nie chodził na kurs uczył się sam i starał się mówić w pracy czy gdziekolweik po norwesku mało gdzie mówi po angielsku tym sposobem nauczył się sam i umie naprawdę sporo,poszedł też na ten kurs co ja ale zrezygnowała po kilku lekcjach bo stwierdził że to głupie uczyć się teraz na nowo a ja chodze dalej ale nie wiem czy dobrze robię 

Moja juz rytualnie wychodzi sama z lozeczka i najpierw puka a potem juz wali w drzwi (bo je ciezko otworzyc), i ona sama uwaza ze to smieszne...
Humorek to po mamusi ma...
No a teraz Islandia zbankrutowala, Grecja ma problemy... Wiec sytuacja na rynku jest wciaz nie pewna. I z tego co slyszalam, to w PL tez coraz trudniej o kredyt, chociaz z tego co pamietam to nigdy jakos latwo nie bylo...

W sumie logiczne, ze musimy najpierw sprzedac mieszkanie, ale jednak banku nie interesuje to, ze procedura sprzedazy jest rozpoczeta, ze byly visningi, ze na liscie zainteresowanych jest tyle i tyle osob. Takze tez mamy pod gorke, i juz chyba z 5 chatek nam zwialo sprzed nosa przez te procedury...
:-( Nic to, musimy uzbroic sie w cierpliwosc!!!
Czasem mnie to tak wkurza, ze szok! Ale mam mimom wszystko nadzieje, ze te sprawy kredytowe skoncza sie dla nas obu pomyslnie! :-) Juz tak sie nie moge doczekac przeprowadzki!...
Teraz zielona herbata, więc dzielę się z Wami, kto lubi! :-)
To dobry facet, pracowity, z poczuciem humoru, wspierający.