Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agatko ja nie porównuje dębek do kołobrzegu,napisałam Lilce gdzie warto pojechac .
Lilka prostuje , DĘBKI , ŁEBA , STILO,A TYM BARDZIEJ REWA TO NIE TO SAMO CO KOŁOBRZEG.ALE FAJNE MIEJSCÓWKI

..Dziewczyny.. jak chcecie to Wam przepis na chalke podrzuce bo bardzofajna wyszla - mieciusienka.. tyle ze nie wiem do jakiej temp. sie ta maszyneria rozgrzewa i jak dlugo trwa sam proces pieczenia.. mysle ze ok.1h + czas na wyrosniecie ciasta - gdzies w cieplym miejscu.. nie wiem - wy pieczecie wiecej to moze i bedziecie wiedziec jak sie z tym zachowac..![]()

MIAM , MNIAM
, o niej dowiesz sie więcej od Agnieszki, ja tam byłam raz , wygrzewałam sie na plaży i nie tylko

, i zwiedzałam jakąś latarnie morska w pobliżu.taka mala pipidówka
, ale urocza .
!!!
.
, ale ogólnie jest wporzo gościu (starszy).
i chyba dostane poczta termin badania, ojojoj ciekawe jak długo będziemy czekac, hmmmm
, no i jak nie kupic. A po drugie teście robia grilla i zaprosili swoich znajomych (7 osób) wiec musialam dokupic szklanek, talerzy, kubków do kawy. Ale przynajmiej będę miała już komplecik.A i kupiłam cudnie pachnący zestaw świeczek (3szt). ni i bym nie doszła nawet na asane terminal. Tylko o tych zakupach nic nie wie jeszcze ma Męża. i znowu dostane opr że tachałam, a ja że nie bo taxą wróciłam, hi hi.
.

A co do pleców to lekarz musiał mi pmóc wstac z kozetki bo ja sama nie moge. Tak samo nie moge kłaśc się na płasko tak jak TY Agata, bo rycze z bólu.