• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

reklama
Agathe mi tez sie szykuje wesele w czerwcu, sukienke juz kupiłam jakiś czas temu , (jejku jak mi sie podoba), tylko teraz jest problem , bo mi sie przytylo a wtedy juz była na styk , albo naprawdę wezme sie za siebie , albo nowa kiecka:-(

Marta, rubella vaksine to jest szczepionka przeciw rozyczce. Moj lekarz wiedzac ze jestem z PL i ze nie mam zadnego dowodu na to ze mialam, to robil mi padanie krwi na wykrycie. Wyszlo pozytywnie, wiec jest ok.

W Pl to chyba kazdy jest szczepiony przeciw rozyczce, ale jak chca sprawdzac to prosze bardzo, ja nie mam nic przeciwko;-)

wiecie co, jakos nie moge znalesc fajnych butow w Norwegii. Kilka widzialam ale nie podobaly mi sie na tyle zeby na nie tyle wydac:-(

a do tego zlapalam lenia jak weszlam do domu i w koncu nie poszlam na plywanie:-( no coz zaraz bede klasc dziecko bo przyjechala od dziadkow,,, nawet do domu nie chciala wracac;-)

wiesz co ja tez nie mogłam nic fanego tutaj , aż w końcu stwierdziłam , ze eleganckie to kupie w PL, a tutaj to tylko sportowe i fundnęłam sobie ecco (takie zlote:-D)
i do niczego mi nie pasują, ale sie tym nie przejmuję:-D

..ja tez mam problemy z plecami..wogole coraz mi ciezej.. ale nie jak chodze - bo wtedy to nogi najbardziej cierpie, tylko wlasnie w nocy.. brzuch i plecy bolå, mam "syndrom niespokojnych nøg" a jak obudze sie w srodku nocy i leze na plecach to strasznie boli i ruszac sie niemoge.. cøz..takie uroki..
marta tak - USG bedziesz miala w szpitalu miedzy 17-19tc i zawiadomienie o dacie i godzinie przyjdzie pocztå.. agata korzystaj z tego basenu!! :tak: ja tez czekam na 26-go - dzien otwarcia po miesiecznej przerwie tyle ze u mnie nie ma zadnych konkretnych zajec - tak poprostu we wlasnym zakresie - dla formy.. ania!! a ja kupilam swojej Dzidzi taki sam sliniaczek z zabkå jak ma Twøj Urwisek na zdjeciu!! :-D

..to fakt ze wybor w butach majå mniejszy - no nie liczåc tych sportowych, ale da sie tez cos znelezc.. tyle ze rzeczywiscie wydac duzo trzeba.. :baffled: a te zlote "ecco" to fajne muszå byc!! :) :tak:

bardzo lubie basen i bede sie pilnowac nastepnego tygodnia, tym razem wszlam do domu mialam tylko chwile a musialabym jeszcze zjesc i przygotowac wszystko,,, niezle musialabym sie napocic, zeby zdazyc i w miedzy czasie dziecko mi przywiezli,,,dalam sobie wiec spokoj;-)

nie pomyslalam bo moglam kupic w Polsce, bo akruta takich jasnych nie mam, a do sukienki na slub to musza byc eleganckie. Sportowe to zawsze tutaj kupuje bo i tak sa tansze;-)

reklama
shoe_detail_1426354478.jpg
tak wyglądają

dziewczyny współczuje z tymi bólami, pamietam jak to było i nie zazdroszczę , ja nigdy nie spałam na plecazh , lekarz mi mówił , że najlepiej na lewym boku, ale nie wiem dlaczego:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry