Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

to jest to czego mi czasem potrzeba...
jeszcze przy jednym to jak bedzie spokojne to zawsze troche czasu sie znajdzie, ale ja nie wiem jak to bedzie przy dwojce u nas..... nawet jak poloze Sandre spac bo bedzie jeszcze jedno i wiadomo ze w nocy sie bedzie budzilo, wiec trzeba bedzie spac kiedy mozna. No ale coz wychodze z zalozenia ze skoro inne kobiety daly rade to ja tez dam,,, tyle wokol blizniakow jest i daja rade. Karmie sie tym

ale znowu mala widzac mnie w okolicy to rzeczywiscie ciagnie do mnie,,,,,,, tak to juz jest z tymi mamami i dzieciakami;-)no pa , do później ....ja zmykam sprzątac i obiadek szykowac dla moich dzieciakówok, to ja koncze bo wrocili i zaraz mala dobierze mi sie do laptopa,,, to do pozniej![]()

.
.
że jak weszły to i wyjdą same !!! FUUUUU
,a później Natalka miała koszmary i gadała przez sen a czasem i krzyczała. Do 5 masakra tak jak u Ciebie :-(. A o 6 wstałam zrobić Tomkowi kanapki i położyłam się spowrotem no i to był zły pomysł bo wstałam koło 10, Natala spała, nic dziwnego po koszmarach... obudziłam ją,mleko+chlebek i do góry sprzątać. iIneły mi 3 godz nawet nie wiem kiedy i na zakupy
.
mi tez sie nudzi tak siedziec jak nikogo nie ma......
ona biedna jak slyszy jakies dziecko ktore bawi sie z ogrodu to od razu krzyczy do niego, jakby dzikusek ktorego wypuscili z puszczy na chwile