reklama

mamy z norwegii

to pewnie,przy okazji mała ma frajdę:-D
ja na razie w domku , troche mi alergia dokucza, a nie chce sie faszerowac tabl. na uczulenia , bo jestem po nich senna i nie do życia, miałam sie wybrac z koleżanka z kursu do bawialni z dzieciakami za Bergen, na Asane, no ale się jeszcze nie odezwała , więc zaplanuje inaczej dzień Czarkowi....
na razie to musze iśc zjeśc śniadanie:laugh2:

reklama
wiesz a moj maz bierze takie tabletki ze dzialaja 24 godziny wiec bierze je przed spaniem to sie dobrze spi, a rano nadal dzialaja, bierze z rana albo w ciagu dnia tylko jesli sasiad trawe np. akurat kosi;-)

wiesz a moj maz bierze takie tabletki ze dzialaja 24 godziny wiec bierze je przed spaniem to sie dobrze spi, a rano nadal dzialaja, bierze z rana albo w ciagu dnia tylko jesli sasiad trawe np. akurat kosi;-)
jak ja biorę na noc , nie moge sie rano dobudzic o przyzwoitej porze, w nocy jak kamień , a przy dzicku nie za bardzo takie akcje, bo maż nigdy nie słyszy jak mały sie przebudzi:crazy:, a Czarek przebudza sie na piciu i trzeba czuwac , żeby sie nie zachłysnął , bo ma refluks:-(.
a ta trawa tez mnie dobija:crazy:

hej Dziewczyny!! a Nasza 3-ka wstala dzis o10:30!! :szok: teraz siedzimy (ja i brzuszek) juz sami w domku, J. musial do pracy pewnie tak do 16-tej, pogada z tesciami w hotelu jaki jest plan dzialania na dzisiaj bo ja nawet nie wiem czy mam sie nastawiac na robienie obiadu czy nie..mysle o tych krokietach choc to zajebiscie duzo roboty jest jak dla mnie teraz i w tå pogode.. agata doskonale wiem o jakim bølu bioder mowisz!!:zawstydzona/y:miedzy innymi przez to nie moge spac.. a przez te upaly troche wodå podeszlam.. rece i palce jak kielbaski i pobolewajå przy rozciåganiu..hmm..a tesciowka oczywiscie bedzie dzisiaj z apaatem biegac!! (juz wczoraj zapowiadala!!)..ciekawe czy sie zmieszczae w kadr!! :-D

aniu dzieki za przypomnienie o domowych sposobach zwalczania celulitisu (møwie Ci powinnas to skopiowac do "naszych kulinarnych wyczynøw!!")..ja troszke poczytalam o co chodzi z tymi kosmetykami na cellulitis w okresie laktacj.. raczej nikt nie dowiødl szkodliwosci dzialania ale to tez dlatego ze nikt za bardzo takich badan nie przeprowadzal.. jakkolwiek. szczgolnå uwage lekarze zwracajå wlasnie na preparaty zawierajåce kawe i algi morski z powodu latwego przenikania do skory etc.,etc. pozatym slyszalam ze nie powinno sie za bardzo zwalczac pomaranczowej skorki jesli chce sie karmic piersia gdyz mleko powstaje wlasnie w procesie spalania nagromadzonego przez matke tluszczu.. jakkolwiek.. ja przez calå ciåze stosuje kosmetyki Mustella - na rozstepy,jedrne piersi i zmeczone nogi i ostatnio przy wizycie w moim sklepie internetwym sprawdzilam co ta (jakby nie patrzyl przyjazna matce i dziecku) firma proponuje na wyzej opisywany problem.. otoz majå jeden produkt - jest to poporodowy,regeneracyjny zel do ciala.. dla zainterasowanych link Mustela 9 Miesięcy - Poporodowy regeneracyjny żel do ciała - 200 ml [3504105003630] - Mustela Lab. Exp. - Kosmetyki, perfumy, drogeria, bielenda, loreal, garnier, ATW -KosmetykiOnLine.pl. jest napisane ze moze byc stosowany w okresie laktacji..wiec zamøwilam choc pozostajåc z pewnå dozå niepewnosci mam zamiar stosowac go z rozwagå..

a propos karmienia piersia!! dzisiaj o tym snilam!! karmilam Dzidzie prawie calå noc!! :-D na szczescie nic mnie nie boli i BEPANTHENU stosowac nie trzeba!! :-D :-D

milego dnia Dziewczyny!!

hej Dziewczyny!!
.....a propos karmienia piersia!! dzisiaj o tym snilam!! karmilam Dzidzie prawie calå noc!! :-D na szczescie nic mnie nie boli i BEPANTHENU stosowac nie trzeba!! :-D :-D

milego dnia Dziewczyny!!

humor34.gif

witam ponwnie:tak:
widzę, że świeci pustkami, pewnie zatem cieszycie sie pogodą i spedzacie milo sobotę, ja siedzę w domku z Czarkiem, w południe byliśmy godzinkę na spacerze, w Strusshamn postawili ogromniasty dmuchany zamek, więc dzieciaki szalały na całego:-D.potem krotka drzemka, obiadek i teraz pójdziemy jeszcze raz na przechadzkę:tak:.

w końcu powietrze jest fajne, od razu lepiej mi sie oddycha:tak:, przeszłam sie troche z Czarkiem po okolicy i wróciłam bo maż grilla szykuje:-p....zaraz sobie podjem jakieś mięsiwo:rofl2:...
339.gif

a my dopiero wrocilismy, bylo fajnie i mam zdjecia jak Sandra probuje w babinktona grac:-) ale to wkleje pozniej, bo wlasiciele zaprosili meza na piwko i nie wiem ile to sie zejdzie - nic do nich nie mam, ale jak sobie juz wypija troche to nagle tacy towarzyscy sa;-)

U mnie juz po grillowaniu, teraz chłopaki sączą browar i oglądają meczyk
24qlu0l.jpg

a ja muszę się zabrac za naukę, a tak mi sie nie chce....jutro mam egzamin:crazy:

reklama
no polozylam mala, ciekawe czy zasnie ladnie, bo po drodze do domu spala nam 40 minut, a taka drzemka do 20 to nie jest dobra sprawa, ale tak zmeczona byla ze nie dalo sie nic zrobic.

Teraz bede tylko nasluchiwac moze bedzie spala po takim aktywnym dniu;-)

jutro na 10:30 sniadanko u tesciow - mam nadzieje na cos dobrego:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry