reklama

mamy z norwegii

mój jak ma późna drzemkę, albo na chwilę sie zdrzemnie w samochodzie , nie chce tak łatwo sie położyc:wściekła/y:. teraz też buszuje , jak widzi gości popisuje sie i zaczepia , ale z niego śmieszek:-D.

reklama
no ja malej spiewalam teraz z 15 minut bo tez nie jest lekko:-( ale troche sie uspokoila, miejmy nadzieje ze to pomoze, ale wiem ze jeszcze sobie do niej pobiegam dzisiaj:-p

nie no wymiekam z tymi moimi wlasicielami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

znowu noc z zamknietymi oknani bo imprezka w ogrodzie i jej sie co chwila chce tanczyc, wiec nagle rozkreca radio na calego i tany - ciagle ta sama muzyka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja nie wiem czy ci ludzie rozsadku nie maja, nie dosc ze ciagle imprezy, to jeszcze muzyka pod oknem spiacych ludzi i dziecka:angry::angry::angry:

bylismy dzisiaj u znajomych, kurcze wynajmujma za tyle samo co my, maja dwa razy tyle mijesca z ogordkiem, a my:angry::angry::angry: nie narzekam na mieszkanie ale z tymi ludzmi sie nie da, to juz zaczyna pod alkoholizm podchodzic:angry::angry::angry:

a tak chcialam sie polozyc wczesniej zeby sie wyspac,,,,a do tego lodowka nam zaczela jak traktor nagle chodzic i pewnie jak szlak trafi - wydatek gotowy:angry::angry::angry:

nawet z tej desperacji patrzylam na finn.no za innym mieszkaniem, ale nie dosc ze tak drogo, to jeszcze wszedzie nie pozwalaja na zwierzeta,,a my przeciez mamy dwa psy:angry::angry::angry:

jak dla mnie to nocka zawalona, bo teraz to mi tak cisnienie skoczylo, ze o spaniu to nie ma mowy:crazy:

i wez im tu cos powiedz jak oni taki fochy czesto maja ze nigdy nie wiadomo z nimi, poza tym poczuja sie napewno atakowani ze przeciez sa u siebie - ale w takim razie niech nie wynjmuja innym ludziom:angry:

jednej rzeczy sie nauczylam - nie wynajmuje wiecej mieszkania jak wlasiciele mieszkaja tak blisko - bo co cos im sie powie i potem widywac sie przy wejsciu ciagle z nimi:crazy:

ach - szlak by to wszystro trafil:wściekła/y:

kurcze Agathe , to współczuję :-(, mogliby uszanowac , że ktoś mieszka obok
emocje03.gif
, ja bym chyba nie wytrzymała
emocje21.gif
. mam nadzieje , że odeśpisz nockę
emocje16.gif
i dzionek bedzie lepszy:tak:, nie za bardzo komfortowa sytuacja jak to właściciele
emocje26.gif

Agata wspolczuje....
mialam podobna sytuacje ale ze wspollokatorami...w koncu trzeba bylo im powiedziec ze musimy sie rozstac...

a swoja droga to mi tu ktos tu powiedzial ze mozna robic w roku 2-3 glosne imprezki,ale trzeba sasiadow o tym uprzedzic
jest cos takiego??

a wlascicielom bym powiedziala cos na twoim miejscu....niech chociaz was uprzedzaja o glosnych imprezkach

my mieszkamy pod wlascicielami ale sa tak samo spokojni jak my wiec mamy spokoj

Cześć Dziewczyny:-D!,
Agata szczerze współczuje :-( . Ale idzie ochłodzenie czyli możliwe że się uspokoją z tymi imprezami :tak:.
Ale wczoraj maiłam zabiegany dzień. A wieczorkiem byliśmy na grillu u znajomych polaków. Było fajnie, Natalka miała o rok młodszą koleżankę. Wybawiła się :-D. O 23 zawiozłam ją do domu i pojechałam po Męża, który już nie wyglądał ... :laugh2:!
Ale zasnął mi w samochodzie tak samo jak Natalka, tylko z ta różnicą że on sam doszedł do domu(jakoś:-)).
Anka z Tobą na kurs chodzi "Iza", poznałam ją wczoraj na grillu. Taka szczuplutka, ma córeczkę Viki (2,5 roku) :tak:.

Cześć Dziewczyny:-D!,
Agata szczerze współczuje :-( . Ale idzie ochłodzenie czyli możliwe że się uspokoją z tymi imprezami :tak:.
Ale wczoraj maiłam zabiegany dzień. A wieczorkiem byliśmy na grillu u znajomych polaków. Było fajnie, Natalka miała o rok młodszą koleżankę. Wybawiła się :-D. O 23 zawiozłam ją do domu i pojechałam po Męża, który już nie wyglądał ... :laugh2:!
Ale zasnął mi w samochodzie tak samo jak Natalka, tylko z ta różnicą że on sam doszedł do domu(jakoś:-)).
Anka z Tobą na kurs chodzi "Iza", poznałam ją wczoraj na grillu. Taka szczuplutka, ma córeczkę Viki (2,5 roku) :tak:.

no juz u mnie pada:tak:, ja własnie wróciłam z egzaminu, chyba mi dobrze poszło, wyniki za pare dni dostane na maila.
Marta a jak twoje oczko? no a z ta Izą, to chyba pomyłka, sa cztery babki , Halinka, Gosia, ja , i jedna bez dzieci(dopiero w ciąży), mozliwe , że w innej grupie, bo jest ich pare. wiesz co jakbys chciała od września sa prowadzone znowu kursy, dla początkujących i średnio zawansowanych, jest liczba miejsc ograniczona, koszt 2500 kr plus książki(gdzieś ok. 1000kr), można kase rozbic na raty i płacic misięcznie.fajnie sa prowadzone , polecam:tak:.

Kasia a jak u Ciebie wizyta teściów?

Możliwe, że w innej grupie :tak:.
Gratuleren med Dagen za egzamin :-D!
Oczko :-(puchnie... nawet rumianek nic nie pomaga...Ale jutro idę do lekarza na wizytę wiec mu powiem mu :tak:.
A właśnie ciekawe co u Kaśki?
A jak tam śniadanko Agata? :wink:
Zaraz mecz będzie i głośno będzie u mnie:szok:, ja ja nie lubię tych ich krzyków!!!
No ale cały miesiąc tak będzie więc muszę się przyzwyczaić:tak:.

Czesc Wam!Wczoraj bylam z rodzinka na urodzinkach u mojego meza kolegi.Niebylismy dlugo bo bylo smetnie,dziwnie i jakos nieswojo a po za tym wiecie jak to jest jak ma sie malenstwo.Dobrze ze wrocilismy bo pozniej bylo jakies bicie i oczywiscie sasiedzi wezwali policje!:szok:Takze kumpel mial zaje...te urodziny.Oczywiscie zepsul je jego szwager bo on jak sobie wypije to mu bije na leb.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Natomiast dzisiaj bylismy nad jeziorkem bo to ostatni dzisiejszy dzien ze sloncem,troche wial wiatr.Moj maz wpadl na pomysl aby mnie wrzucic do wody ale w rzeczach-niestety!Musze kupic sobie stroj kapielowy bo ten co mam to jest szalu warty.:-)Jutro idziemy z synem do Helsestacjon pewnie na szczepionke i moze bedzie mial badania na te skaze bialkowa.Tak wogole to idziemy po to aby dostal odpowiednie mleko na recepte bo wtedy NAV zwraca pieniadze.To mleko kosztuje 250kr.To tyle co u mnie slychac!Trzymajcie sie mamuski i do uslyszonka!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry