reklama

mamy z norwegii

oj Agathe współczuje , co za pech:crazy:
no widzisz musicie sie przeprowadzic w spokojniejszą okolicę:tak:.

Marta mozesz sprawdzic ile jest ważny ten eferdin , bo mi naklejka wyplowiała:baffled:
byłam u lekarza i jak zwykle powiedział , że czarek ma sie dobrze i jest zdrowy, ale jak ma kaszel to mog mu dac ten syrop:dry:

reklama
zdrowy, zdrowy - tylko tyle potrafia powiedziec

tylko czemu jak przyjdzie co do czego to ci norwedzy ciagle sa na zwolnieniach, skoro tacy zdrowi sa:crazy:

dzisiaj to chyba bez kija to do mnie lepiej nie podchodzic..... chyba wyzyje sie na zelazku to mi moze troche przejdzie.

A co do przeprowadzki to i tak musimy czekac do niedzieli albo poniedzialku, ale coraz bardziej sie przekonuje.

Zajrze pozniej jak mi nerw przejdzie bo teraz to i tak wszystko u mnie na nie i mala maurdzi...... dokladnie lezy teraz na podlodze i sama nie wie czego chce:no:

hejo

pekam,zrobilam dzis na obiad kopytka z kapustka kiszona i skwarkami bo nie dlugo moge zapomniec o takim jedzeniu na jakis czas
no ale obzarlam sie jejku :dry:

ja dzis tez mam fatalna noc za soba

zabiegi wypedzania Gabriela nie zostaly bez echa,mialam skurcze ze az milo,ino sie nic nie wykluło z tego :dry::baffled: ja juz nie wiem...ale ananasy mam i na dzisiaj :laugh2: meza tez :laugh2: wiec lux :laugh2::laugh2::laugh2:

dodatkowo w nocy Hania dostala goraczki i tak ja trzyma do teraz :-( chyba zabki....do tego Milena o 1 w nocy obudzila sie i zazyczyla sobie mleczko
nosz kurka spalam ledwo 6 godzin chyba:baffled:

oj Lilka ja juz myślałam , że ty rodzisz albo już po a ty się tu obrzerasz takim smakołykami:-D.
widzę , że dzisiaj powtórka z rozrywki:rofl2:
no to miłego wieczorku i w końcu sie wyśpij:tak:

No a mi sie humorek poprawil bo wzielam mezulka na zakupki:tak:. Juz mam prawie wszystko oprucz poszewek bo nie zmierzylam kolderki i poduszeczki, i reczniki dla Mayi.
Jakich kosmetykow tutaj uzywacie dla maluszkow???? nie mam bladego pojecia co kupic:baffled:. Mozna tutaj dostac w aptece parafine????
I czy uzywacie w lozeczkach poduszek boja z natalka nie uzywalam, tylko kocyk mialam pod materacem pod glowka bo mi troche ulewala.

Anka wspolczuje Ci normalnie, a Tobie chociaz powiedzial czy to grypa? i co Ty mozesz brac? ten moj to chyba z kosmosu sie wzial ze zbadal natalke i powiedzial ze miala zapalenie krtani. Ale w piatek na kontrolna wizyte (w koncu) zabiore ja ze soba i niech ja oslucha bo jeszcze mi szczeka i w nocy tak chrapie ze szook, gorzej od Tomka:szok::tak:.
Lilka ja dzisiaj kupilam materac za 700 nok, nie wiem czy to drogo bo wczesniej widzialam w sklepie za 1500 nok, wiec wzielismy tego:sorry2:.
Czemu tutja maja takie dziwne rozmiary:baffled:. Chcialam kupic body w rozmiarze 58 i nie bylo. Sa tylko 56 i pozniej juz 60:szok:. Babka na mnie dziwnie spojrzala w sklepie jak sie spytalam o 58:dry:. Tutaj rodza sie albo olbrzymy albo maniunie dzidzie? niewiem jak to tlumaczyc:confused:...
Kasiu niemartw sei na zapsas. A Emma mozesz sie zajmowac i nosic. Zanim przybierze do 5/7 kg troche czasu minie. Nie zaszkodzisz sobie noszeniem Emmy.
A wogole to trzeba poczekac na wyniki badania krwi:tak:.

sorry Sandra dopisala i wcisnela enter;-)

ale co do Lilki to ja pamietam te wszystkie zabiegi i czekanie - straszne i to wszyscy ciagle mysla ze napewno sie juz rodzi a tu nic:baffled:

troche sie wyladowalam na zelazku i tak sobie myslalam ze coraz bardziej jestem gotowa do tego zeby sie przeniesc gdzies za miasto, czy tam gdzie dostaniemy odpowiedz w niedziele albo poniedzialek albo gdzie indziej. Nie poddam sie i jak tam nie wypali to bede szukac dalej....

A Polokasia - zapewne ze swoim macie inne tematy ostatnio wazniejsze ale zapewne ten twoj wiec co sie dzieje w finansach bo mam wrazenie ze norwedzy to teraz o niczym innym nie rozmawiaja:confused: odsetki szly do gory juz od dawna, ale teraz maja isc jeszcze wyzej ze wzgledu na to ze rzad stracil tak wiele w tych bankach amerykanskich co upadly.

tutaj rozmiary maja od 47 czy 46 (dla wczesniakow i nie zawiele jest takich) potem 50 i 56 oraz 62, 68, 74 itp.

a jesli chodzi o kosmetyki to ja za wiele nie uzywalam. Mala miala sucha skore ze wzgledu ze byla po terminie wiec mylam ja tylko woda i oliwka. Nigdy sie szczegolnie nie odparzala wiec tez nic nie uzywalam. No i krem tlusty do twarzy przed wyjsciem na spacerek bo urodzila sie w lutym;-)

mialam bepanthen na wypadek jakby mi sutki popekaly i to tez mozna uzywac do pupki jak bedzie czerwona oraz masc nagietkowa, ale chyba bede musiala to wyrzucic bo nie uzywalam i pewnie sie przeterminowalo.

reklama
Marta a daj spokoj z tym lekarzem:-D, dałam Czarkowi ten syrop , mój też ma taką sama datę wazności, ale po otwarciu....myślałam, że mniejsza....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry