reklama

mamy z norwegii

nie! nie oglådalam! a ten o czym znowu? polskich protych tutkach!! :-D:-D ale tak na serio? polecasz? :)
ja Aniu oprocz tej goryczy w gardle i "jadlowstretu" - tzn. braku zdecydowania na co mam ochote to nie czuje nic. troche zmeczona, niewiecle mam ochoty na domowe obowiåzki, wiecej spalam, no i brak mojej i tak nieregularnej miesiåczki.. wiec moze wiele krzyku o nic..:baffled: z testem nie widze sensu powtarzania dzisiaj, a na krew musialabym jechac do sasiedniej wiochy, a J. w pracy, samochodu nie mam.. pozatym myslalam ze ewentualnie po dziwnym tescie w poniedzialek pojade we wtorek do zaprzyjaznionej poloznej i zrobilybysmy to dyskretnie.. przeciez to wiocha i jesli nie bede w 100% pewna nie chce zeby duzo ludzi wiedzialo..ale czy ja wytrzymam do tego czasu to nie wiem..

reklama
krótki urywek:

[ame]http://pl.youtube.com/watch?v=3eyINL9OqiQ[/ame]
o przyjaciółkach , miłości , ciążach i mężach gajach;0
POLACEM

Ostatnia edycja:
Kasiu ja karmilam krotko Hanie,bo 1,5 miesiaca,wiec jak dowiedzialam sie o ciazy ona byla juz butelkowa

boszzz jak mnie boli ta kosc jakby pod krzyzem
\wykorkuje zaraz:baffled:

:-D:-D:-D no to witaj w klubie!! ;-):-D
musze na razie konczyc. czeka mnie gorzkie sniadanie, karmienie Emmy i spacer na 12:30 z såsiadkå i wøzkami.. idz Aniu do tego lekarza! milego dnia! buziaczki! :Ø***

Hej dziewczyny
U mnie narazie po staremu wciąż plamię choć mało, dzis jeszcze krwi nie miałam. Mam jednak złe przeczucie, ponieważ przestały mnie boleć brodawki, przestały być takie wrażliwe, a to chyba dobrze nie wróży,

Jeśli chodzi o mamucie karmiące to ja zawsze myślałam, że jak się ma pokarm to raczej nie zajdzie się w ciążę a widać może byc różnie. Więc tylko pogratulować! Na początku pewnie to stresująca wiadomośc ale potem będzie już tylko lepiej.
Widzę, że jedno rozwiązanie już tuz tuż zyczę bezbolesnych przeżyć:tak:

Ana widzę, że choroba się trzyma, nie daj się a może to zwiastun czegoś Pięknego;-) te piersze objawy są różne.

Oglądałam wstawione fotki i widze że mieszkacie w pięknych miejscach, tylko pozazdrościć, ja tez tutaj mam ładnie ale mieskam na wiosce więc ludzi mało.

reklama
Ana widzę, że choroba się trzyma, nie daj się a może to zwiastun czegoś Pięknego;-) te piersze objawy są różne.

Oglądałam wstawione fotki i widze że mieszkacie w pięknych miejscach, tylko pozazdrościć, ja tez tutaj mam ładnie ale mieskam na wiosce więc ludzi mało.

Kasiu ja raczej jestem przeziębiona:-(
ja tez mieszkam na wiosce , ludzi mało , nic sie nie dzieje, ale okolica piękna.
nie chciałabym sie z ta nigdzie przenosic , a juz w ogóle do miasta:no:
uwielbiam nature , a mam pod nosem i góry ,wodę, lasy , po prostu cudnie.

CO DO KARMIENIA ,TO TYLKO MIT , ŻE JEST SIĘ NIE PŁODNYM:tak:

A MOZE TY NAM WRZUCISZ JAKIEŚ FOTKI:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry