reklama

mamy z norwegii

Nie wiem co sie stało tej nocy , nagle wstał ..może stwierdził , że to juz dzień i wykręcił taka aferę , że chce sie bawic , że szok..histeria na maksa , myślałam , że zaraz sąsiedzi po policje zadzwonią:crazy:, bo bijemy dziecko:rofl2:a on poprostu rzucil się na ziemie i koniec wziełam go do salonu i myslałam , że pół godziny i pójdę spac, no niestety przeliczyłam sie , naprawdę miałam dużo cierpliwosci, ale o 4 po juz kilku próbch nie udanych zaprowadziłam go ostatni raz do sypialni i znowu afera, jeszcze dostałam samochodzikiem w buzie bo rzucił po ciemku i zatyrzymal się na mnie:angry::baffled:, przestałam jżz mu tłumaczyc i sie odzywac i udawałam , że śpię i tak jęczał:angry:do 4.45, kiedy usnął, ja juz byłam taka wkurzona , pełna jakiś negatywnych uczuc , że odechciało mi się :-(, nie pamiętam o której zasnęłam:confused:, ale wstaliśmy o 9.30.
emocje44.gif

reklama
A tak na marginesie:-D mam nadzieje , że nasze mamuśki mają się dobrze , życzę miłego dzionka.
Kasia napisz jak się czujesz, czy masz plamienia , taka cisz z twojej strony...:-(
Lilka jak wrócisz z ktg daj znac, nie będę cie napastowała smsami, bo pewnie co chwika jakieś pikanko komórkowe. pozdrawiam

nie pytajcie czemu o tej porze na BB:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
SPAC MI SIĘ CHCE, SZKODA , ŻE NIE MOJEMU DZICKU

wyobraz sobie,ze ja sama od kompa odeszlam o 3 w nocy :crazy:
i dopiero zasnelam

wogole mam dzien ze bez kija nie podchodz...

Aniu na ktg pojade jak K.z pracy wroci a zapowiada sie ze bedzie to bardzo pozno:baffled:
Gabriel jeszcze dzisiaj ani razu mnie nie kopnal:no::-( schizuje......

Agata co do czopa,to odszedl mi juz pare tyg.temu
gdzies czytalam,ze nawet 6 tygodni przed porodem moze odpasc...no widac jestem tego przykladem...:baffled:
dzwonilam dzis do gina w pl,zeby mi poradzil co sie robi w przypadku ciazy w 40tygodniu od zaplodnienia...i nic sie nie dowiedzialam bo ma urlop buuuu:sorry2:
ach...

Witam dziewczyny
Przepraszam, że się nie odzywam ale wcale nie mam nastroju, cały czas leżę włóżku i śpię. Od wczoraj mam większe krwawienie, boli mnie dół brzucha i ogólnie jest tragicznie, że nie wspomnę o moich myslach a tu jeszcze tyle dni do 29 kiedy mam przyjść na wizytę. Coś mi się wydaje że może być za późno (coraz bardziej nie lubię tego kraju!) ale nic musze czekać:-(

Widzę, że jeszcze mamusie w wersji podwójnej, oj życzę wytrwałości i siły a niedługo przyjdzie taka nagroda:tak:
Swoją droga jak czytam co piszecie o kredytach to zaczynam sie martwić bo mój mąż tez myśli tu nad domem, ale po moich doświadczeniach z lekarzami to nie wiem czy będę chciała tu zostać jak stracę dzidziusia:no:
pozdrawiam Was dziewczynki i zdrówka życzę

Hejka,
Kaka jedz do szpitala,nie patrz na nic, wtakiej sytuacji przyjma Ciebie bez problemow.
Anka to mialas jazde w nocy, wspolczuje :-(.
Ja wrocilam od lekarza i prawie wyslal mnie do szpitala na usg. Cisnienie wysokie, jeszcze takiegon ie mialam noi jetsem mokra caly czas tam na dole, jakby cos cieklo bo czuje czasem jak wylatuje normalnie:baffled: jajprawdopodobniej wody sie sacza...ale zadzwonil do szpitala i polozna powiedziala mu ze to pewnie mocz:szok:
, ze cooooooooooo:wściekła/y::crazy:!!!!! tosie wkurzylam i powiedzialam ze jakbym popuszczala to bym wiedziala i bylby przede wszystkim zapach mocznika a u mnie nic, ani zapachu ani koloru:angry:. No ale mu sie to nie spodobalo wiec umowilismy sie na poniedzialek i zobaczymy. Niewiem co ialo by sie zmienic:confused:. No chyba ze urodze w niedziele...to bylaby ogromna zmiana. a zapisu ni widu ni slychu:crazy:.
Anna(wlascicielka z gory) powiedziala mi ze pewnie szybciej urodze:tak:...no to by bylo:szok:.
A i bylam w komunie spytac sie o dotacje do przedszkola i dostaniemy 16%:szok:, bo tomek przekroczyl o 580 nok dochod roczny, a gdyby nie przekroczyl to bysmy dostali 49% znizki. I wez tu sie nie wkurwiaj:crazy:.
w zaleznosci ile wynosza roczne dochody w rodzinie brutto to:

0-150 000 nok to 76%znizki
150 000-185 000 to 49% znizki
185 000-235 000 to 16% znizki
powyzej 235 000to 0%znizki
a Tomka dochody wyszly 185 580 nok....normalnie sie zastzrelic, bedziemy mniej placic o 373 nok zamiast prawie 1000nok....

reklama
Marta:szok::szok::szok::szok:
ale jaja!!! no masakra co za podejcie na luzie w takiej sytuacji:szok::crazy:
wspolczuje ci nerwow,w koncu 2 tygodnie ci zosataly do 38tc.,powinni polozyc cie w szpitalu i sprawdzic co jest grane,dac zastrzyk na wszelki wypadek na plucka....no nie rozumiem tego czekania do poniedzialku:no:
pogielo ich chyba:angry:

sama jestem ciekawa co mi dzis powiedza...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry