reklama

mamy z norwegii

wiem ANa
ale musze wytrwac jeszcze do czwartku
bo wtedy mamy te kontrole z mala to mi cos siostra zapisze
ostatnio mi zapisala na cycki masc no to na gardelko pewnie tez moze :-p

wyobrazcie sobie ze z godzine temu mialam...niespodziewana delegacje z Karola firmy
przyjechala delegacja z prezentem dla Hani i ...kopertą z forsą :szok::szok::szok:
normalnie nie moge wyjsc z szoka
ale mily gest :-)
ide pobuszowac na All :-) co tam Hani kupic :-)

reklama
hej dziewczyny! :-)

Lila - z tym gardlem to ja juz sie odzywac nie bede. skoro rzeczywiscie nie mozesz predzej to mam nadzieje ze wytrwasz do czwartku.. a kasa - swietnie!! a co to jest all? (normalnie musze to sprawdzic! - tam mnie jeszcze nie bylo! :-D )..

ana.. wynalazlam kilka przepisow na tego lososia.. niestety zaden nie wyprobowany ale niektore to takie naprawde z gornej polki! pytalam tez Jorgeira - powiedzial ze pomysli ale nie dzisiaj - po wczorajszym skacowany..

ok. znalazlam -

• zapiekanka lososiowo-krewetkowa
  • losos w ciescie francuskim z szampanskå piankå - zawiera m.in - szpinak,szampan i pieprz cayenne
  • losos w sosie musztardowym
  • w ziolach z sosem jajecznym
  • po normandzku - z pomidorami i ziemniakami - tez zapiekane
  • po krolewsku - jablka, cynamon, zolty ser
znalazlam tez na flilet rybny z szafranem i marchewkami
a ktoregos razu sama robilam dorsza w sosie z sera plesniowego i bialego wina - calkiem,calkiem! :-)

a ja tam nic nie robie.. zastanawiam sie nad ciastem.. i tak sama w domu.
a jak rodzice przyjadå z tesciami to jakies wieczornne spotkanie i tyle co salatke warzywnå, roznych kielbach na stol - tak na zimno, ewentualnie pierogow co to przywiozå, no i zapytam mame czy twarogu przywiezie co by jakis dobry serniczek...

reklama
a ja tam nic nie robie.. zastanawiam sie nad ciastem.. i tak sama w domu.
a jak rodzice przyjadå z tesciami to jakies wieczornne spotkanie i tyle co salatke warzywnå, roznych kielbach na stol - tak na zimno, ewentualnie pierogow co to przywiozå, no i zapytam mame czy twarogu przywiezie co by jakis dobry serniczek...
o tak, twarogu i dobrego serniczka mi tez brakuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry