reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

wiesz co Agata normalnie jak mój :-D:-D:-D
przepraszam , że te usmieszki , ale widze jak twój blond aniołeczek:baffled: rzuca kanapka z pasztetem , dobrze , ze złapałaś , bo mi wczoraj jeszcze wgniutł w dywan-ten pasztet:wściekła/y: oczywiście!!!!!!!

reklama
ja mialam pizze w dywanie - jasnym dodam:wściekła/y:

aniolkiem to ona moze i byla ale do tych wakacji, od tego czasu jej sie cos poprzestawialo:szok:

nie wiem co mam z nia zrobic, wyciagnac ja z tego lozka czy pozowlic jej sie tak drzec i mnie wolac - dzisiaj to juz wlosy z glowy moge sobie zaczac wyrywac po tym wieczorze:wściekła/y:

wiesz ona butli nie uzywa, a nigdy ze mna nie spala i spi w swoim pokoju w lozeczku. Jak ja wchodze to ona odbiera to jako zacheta do zabawy. Jak ja wezme do lozka to bede tak lezec z nia do 23 az ja zaniose do lozeczka zeby zasnela sama:wściekła/y:

ale chyba ja wyciagne bo przeciez ile mozna tego sluchac:no:

Hejka
nie uwierzycie:szok: u mnie trwaja prace wykopaliskowe nad rura!!!! juz godzine kopie w tej skale i na razie nic procz smrodu nie czuc i nie widac...jutro ma przyjsc hydraulik i naprawic rure i bedzie wsio ok...ale jestem w szoku:szok:

Anka gratulacje!!!
Agata zycze poprawy nastroju...te hormony potrafia dobic czlowieka...ja osoatnio wrzeszcze z byle powodu...musimy jeszcze troche wytrzymac :tak:...

Kasiu witaj :-) i jak tam "urlop" w Ulvik sie udal:blink:?

dziewczyny

wlasnie widzialam w wiadomosciach kobiete ktora w Stavanger urodzila czworaczki - cztery dziewczynki:szok::szok::szok::szok:

a w dodatku wychodzac ze szpitala miala obiecane ze remont domu mial byc zakonczony najpozniej 1 pazdziernika a tam sie wogole mieszkac nie da. Bedzie gotowe mooooooooooze naa 1 listopada:no: kobieta nie ma sie gdzie podziac z czworaczkami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

moze dlatego ze ja mam kiepski dzien, ale az mi jej szkoda jak patrze na moja corke dzisiaj wieczorem, ze ona bedzie miala takie 4:confused: oszalec mozna:szok:

Agata musi byc jakis sposób na mała terrorystką:dry:moze ona widzi , że dom tętni życiem i ja to rozprasza:confused:, juz sama nie wiem, ale szkoda mi ciebie biedulko:baffled:
a z tymi czworaczkami to nie wesoło i nie zazdroszczę :szok:, ja bym oszalała

Ja się odmeldowuję pomału :tak: Oglądamy z tatkiem "gwiezdne wojny" :tak::tak::tak::tak::tak:

MOja mycha się przed chwilą obudziła z wielkim płaczem :szok: Mysłałam, że jej rączka zdrętwiała bo zwykła spac jak żabka na rączkach (kiedyś Wam zdjęcie wstawię) ale niee :szok: Okazało się,że siusiu chciała i mama nie zrozumiała i częśc siusików poszło do pieluchy :baffled: NIedobra mamcia :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Kurcze wychodzi na to, że całkiem odstawimy się od pieluchy :-D W ciągu dnia już wcale niepotyrzebna :-D Nawet na popołudniowej drzemce i jak tak dalej pójdzie to w nocy też nie bedzie użytkowac (a nawet nie chce :-p;-))

Dobrej nocki koffane :-)

reklama
wiesz Ania uciszylo sie tam w pokoju wiec dobrze ze jej nie wyjelam, moze bedzie spala:confused:

nie wiem czemu ona nie chce spac, wcale glosno nie bylo i nic sie nie dzialo takiego - no nic mam nadzieje ze jej przejdzie.

a wiecie ze ta babka z czworaczkami to naturalnie tak zaszla bez zadnych in vitro:szok:

Do góry