Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, głodna jestem , padnieta jak po jakieś ciężkiej pracy a głowa mnie boli , ale nie od książek tylko od kompa , zdecydowanie za dużo godzin
, zinstalowałam sobie słownik norwesko-polski i od tego ślęczenia w ekranie czuje normalnie zawroty glowy.
zaraz sie przejdę do męża do pracy i jedziemy razem po Czarusia do przedszkola, powietrze mnie troche rozrusza
. pa;-)no dzięki Marta, ale wiesz co masz przrąbane, mozna sie załamaca mnie znowu czeka wietrzenie calego miezkania,same szambo wszedzie....i dalej nic nie wiem...a sa u mie od 12:30
Milego spacerku Anka.

tylko ze ja doswiadczylam ze norwedzy wiele mowia o prawie, a o przestrzeganiu to juz zalezy jak kto komu pasuje
.
!!!!!!!!!!!!!!!!
taaaa.
!!!
...hehhheheheh...
nie mowiac juz o tym ze tobie w ciazy nie jest wskazane zeby sie w chlorze ciagle pluskac

...zreszta pewnie pojechali na hytte juz i po sprawie...nie chtylko mlody zrobi impreze to ja wyskocze i opier...i w dodatku zadzwonie sobie do nich..ale mam nadzieje ze bedzie spokoj