Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hejka
a moje dziecko w wieku roku i 7 miesiecy chyba zdecydowalo ze nie potrzebuje za wiele snutzn. mniej niz ja teraz
bo kladzie sie spac o 23 ostatnio i o 7 juz jest na nogach (wliczajac w to kilka pobudek nocnych)
ja juz powoli z nia wymiekam
Jaga rzeczywiscie fajne fotki z pomyslem, a to sie liczy.
Ja szlam w sukni ecru ale to ze wzlgedu na to ze jestem z naturny blada i w bialej wygladalam jak duchstad inny kolor, ale tez nie lubie takiego zaklamania. Kurcze jakby mi pasowala biala to bym wlozyla biala i nikomu nic do tego
welon tez mialam, a co. Jak ktos ma z tym problem to juz nie moja sprawa. Takie generalizowanie ze niby jak ktos mial zwiazek powazniejszy wczesniej (co ja wychodze z zalozenia ze jest dobre, bo mozna wiele sie nauczyc i zdobyc doswiadczenie zanim sie wejdzie w malzenstwo) jest tym samym co spanie z kazdym kto popadnie
a niech sie kazdy zajmie swoimi majtkami i bedzie swiety spokoj
ide na sniadanie bo jeszcze nie jadalam, musialam sie prysznicem obudzic bo moglabym na siedzaco zasnac![]()
Ale...... im mniej snu tym gorzej z zasypianiem wieczorem i wcześniejsze pobudki
I zachowanie zdecydowanie gorsze 

W końcu zrobiłam jedną rzecz... przez kilka dni prawie zmuszałam do spania 
i poskutkowało... zaczęła szybciej zasypiac i była o niebo grzeczniejsza...... (tylko nie dawałam jej spac więcej jak 1,5 godzinki bo jak pospała więcej to znwu trudno w nocy ze spaniem i kładałam ją najpóźniej o 13)....

się już nic nie odzywam 

Ciekawe... pewnie będę się uczyła tak jak Ty ;-)
, to byl warunek zebysmy mogli zamieszkac razem, ahhhh wiele bym pisala o tym ale ja nie chcialam go wteduy brac tylko po urodzeniu Natalki, zeby nie isc z brzuchem do olatrza a oni ze to zadna roznica czy dziecko w brzuchu czy za mna bedzie bieglo
to sie wkurzylam.
.
czyli uwieziona w domu i czekanie na szmbonurkow.
moze wtedy zasnie wieczorkiem i bedziesz miala spokojna nocke;-)?

Ale najważniejsze, że teraz jest dobrze i oby tak było zawsze :-)
, rura gdzies zapchana, pelno wody i nic nie widza swoja super kamerka....siusianie do wiaderka..nie wem co zrobie jak mi sie bedzie chcialo cos 'innego"...niech szybko sie z tym uporaja lepiej...a mialo byc tak prosto
ok pokoj posprzatany;-), teraz czekam na lazienke...chlopaki przyjechali i oczywiscie ni emoze byc bez problemu, rura gdzies zapchana, pelno wody i nic nie widza swoja super kamerka....siusianie do wiaderka..nie wem co zrobie jak mi sie bedzie chcialo cos 'innego"...niech szybko sie z tym uporaja lepiej...a mialo byc tak prosto
![]()

Wcześniej tylko prysznic był w domu a wc na zewsznątrz... ale co się dziwic.... mąż do tej pory mieszkał sam. Prawie wcale go w domu nie było a dom który wynajmuje ma ponad 300 lat i przez wiele lat nikt tam nie mieszka. Teraz dopiero dostał pawera do remontu w domu 

A zaczął go przeszło rok temu
Przez ten czas zrobił tylko sypialnię.....
I wprowadzam się w remont
NIecierpię remontów 
Ale z facetai tak to już chyba jest wszystko musi nabrac mocy urzędowej 
ja pierdziele , ile to jeszcze bedzie trwało
współczuje ci Marta, ja bym sie wściekła na maksa
![]()
a mnie juz glowa boli od siedzenia nad tymi książkami
Bo jak narazie to go nie widzieliśmy