Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
...
zglupieje chyba...ostatnio oblecialam cale centrum i nie znalazlam
...musisz mi pokazac bo zwariuje...
Agatho nasz maniaczka BB buszuje po necie , pewnie tu tez wpadnie.jak da mi znac od razu napiszę , ale dzisiaj Lilka ma sie jeszcze w dwu-paku.
![]()

, Czaruś mi śpi od 21.30, jakieś świeto
.
, trening dał w kośc ,ale mój M stwierdził , że dupcie będę miała jędrną ...no chyba go pogieło
, raczej przepukline
....
bo nie znam Bergen( obcykam wszystkie pol.sk na kursie w niedziele) , ale jest jeszcze takiego Turka koło szkoły ny i on ma tez jakies takie wynalazki 

faceci tego wogole nie rozumieja takich rzeczy, taka to chyba juz natura
moj tez nie potrafi zrozumiec dlaczego ja musze miec czysto i go probuje gonic zeby za soba sprzatal. On mowi ze jak sie dziecko urodzi to jak ja bede w szpitalu to on wypucuje cale mieszkanie, z tym ze ja chce miec wypucowane teraz a nie tylko jak sie dziecko urodzi![]()

Ale sie rozpisaluscie.
Ja mam zakaz noszenia czegokolwiek...a jak Toemk uslyszy ze cos nioslam albo Natalke wzielam na rece to dostaje taki opierdziel ze mis ie odechceiwa szystkiego...

uslyszalam,ze i tak urodze wiec nie mam przesadzac

Jaga a kiedy jedziesz do meżusia?
w sumie to mieszkasz na dwa domki , w PL i w N, tez tak miałam przez pewien okres , ale na dłużśzą męte troche mnie to meczyło, oj co to były za czasy
![]()

Do kompeltu jestem na wychowawcxzym i miałam sporo spraw do załatwienia u rodziców.. więc w sumie można pwoiedzic, że mieszkam i podróżuję na trzy domu 

W sumie coraz bardzije mi szkoda córci :-( Bo już biedactwo nie wie gdzie jest jej domek :-wiecie co ja wiem ze ostatnio troche narzekam na ta moja corke, ale juz nie wiem co z nia robicrobi sie nie do wytrzymania i to tak nagle, a taka spokojna byla
![]()
dzisiaj w sklepie normalnie mi sie polozyla na butach i sie darla a taka scene robila ze ludzie mnie zjerzdzali wzrokiem od gory do dolu. Musialam ja na sile przypiac pasami w wozku i wtedy dopiero sie zaczela taka scena ze poprostu wyszlam z niado samochodu tez na sile pasami i cala droge do domu darcie sie
przyjechala do domu i spokoj
tzn. dalej probuje ale nie az tak. Pospala mi popoludniu dlugo wiec teraz pewnie bedzie urzedowac gdzies do polnocy
przeraza mnie ta sytuacja z mysla ze bedzie jeszcze jedno za gdzies 4 tygodnie
normalnie nie mam ochoty z nia wychodzic z domu.......
a jak wam minal dzionek?
ja dzisiaj bylam w sklepie z polskimi produktami, kupilam sobie dobry pasztet, ogorki kiszone i super powidla ze sliwek, a i krzyzowkia no i oczywiscie pawelki tofi;-)

Bo znając mojego męża to pewnikiem jeszcze tam nie dotarł 

Jak sobie to teraz przypomnę to aż mi się wierzyc nmie chce że takie sileskie życie z nia miałam. Nocki spokojne rano pobudka najwcześniej o 9 rano grzeczniutko się bawiła... a teraz 

Mały uperdliwec
Będzie slęczec nade mną i miałczec przez godzinę o jedno dopuki tego nie dostanie 
Staram się nie ustępowac ale czasem jak już uszy zwiędnątotalnie to sie nie da i człowiek marzy o odrobinie spokoju
Znalazłą se złoty środek... chyba musze zakupic zatyczki do uszu ;-)najwieksza odmiana Sandry nastapila niestety po wizycie naszych znajomych z dziecmi i wlasnie od tej pory nauczyla sie kladzenie na podlodze itp ale teraz to wogole mi nie chce spac w nocytzn spi ale kladzie sie bardzo pozno i budzi w nocy, a rano jak skowronek na nogach
wykanczaja mnie te noce. A tak ladnie spala do tej pory
jak jej przeziebienie przejdzie to poprostu dam jej sie wyplakac bo nie chce jej uczyc ze za kazdym kwiknieciem w nocy bede do niej biegac bo jeszcze bede musiala tez malego karmic w nocy i sie nie rozerweteraz jak jej przeziebiona to mi jej troche szkoda, ale chora nie bedzie wiecznie
![]()
JA mojego wkladam do wózka sklepowego i mam spokój, tylko sie wydziera jak zobaczy jakieś samochodziki , więc akcje tez są.
ogolnie wypuszczam sie z nim bez wozka , bo mały w nim śpi w przedszkolu, nie chce mi się codziennie go tachac w tą i spowrotemi zostawiłam go w przedszkolu. i tak jest tak zmasakrowany i dobity , ze wstyd nim jeździc
juz na drugie baby sie nie załapie
.
No chyba, że idziemy jej ciuchy kupic a jak już do obuwniczego wejdziemy z nią to nie ma szans obyc się bez awantury chyba, że kupujemy TYLKO buty dla nie .. wtedy jest szczęśliwa
Modnisia mała 
ja miałam wczoraj koszmar , mój M zawiózł autko do przegladu i musiał zostac w pracy , więc poszlam te swoje 3 km po Czarka do przedszkola , wózek zostawilam , bo jak juz powiedzialam im , ze ma tu zostac , to nie chciałam go brac i wracalam z nim na pieszo spowrotem te kilometry , na początku był zły bo zmęczony i ciągle pod górke , więc mi się uwiesił i szłam z nim na ręku, no nie bylo łatwo ....dopiero jak doszłam do strusshamn zszedł i byl cały zadowolony , bo wiedzial gdzie jesteśmy
![]()
A bliżej przedszkola brak 
Agatho nasz maniaczka BB buszuje po necie , pewnie tu tez wpadnie.jak da mi znac od razu napiszę , ale dzisiaj Lilka ma sie jeszcze w dwu-paku.
![]()

Mnie samej wodu zaczęły odchodzic jak pisałam na forum 
maniaczka hehehe
nie pisalam bo K. mial dzis wolny dzien i tak,
spalismy do 10 wszyscy,potem na 12 do helsestasjon na szczepienie Hani
malutka wazy 8700g i ma 72cm
dzisiaj wyrznela sie wreszcie gorna jedynka,wiec jeszcze 17 zebow i po zabkowaniu
zdaje mi sie ze sie rusza powoli
ledwo moge chodzic,tak mnie kluje na dole,do tego krzyz mnie boli wraz z podbrzuszem
nie chce sie nakrecac,ale intuicja mi podpowiada,ze do wizyty w poniedzialek nie dotrwam
no i jednak nie przelozylismy wizyty w szpitalu,bo z rana zadzwonili do K.czy by jutro przyszedl do pracy
zgodzil sie ale w zamian ma ten poniedzialek wolny
ide poczytac co naklikalyscie
:-)

myślałam , ze sie szykujemy do spania , a moj M ogląda jakieś zapasy, Czarus mi śpi od 21.30, jakies świeto
.
Marta mały waży ponad 12 kilo , to chlop konkretny, tylko nóżki ma takie smieszne chudziutkie jak patyczki, trening dal w kośc , mój M stwierdził , ze dupcie będę miała jędrna ...no chyba go pogieło
, raczej przepukline
....
a co do sklepu to nie wiem jak ci wytłumaczycbo nie znam Bergen( obcykam wszystkie pol.sk na kursie w niedziele) , ale jest jeszcze takiego Turka koło szkoły ny i on ma tez jakies takie wynalazki
Lilka oby...sie ruszylo![]()

mam nadzieje ze sie unormuje troche....