Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
JAGA ALE SIE ROZPISAŁAŚ
SUPER
podpisuje sie do Lilki;FOTY FOTY, MOZE NIEKONIECZNIE DZISIAJ , ALE PROSIMY....
muszę się tylko zacząc przyzwyczajac, że tylko w ciągu dnia będę miała dostęp do forum
Ja + komputer z internetem = olbrzymia alergia mojego męża 

jakby co to i ja zycze spokojnej nocy nam wszystkim:-)
dobranoc
Jakby co to ja też:-d:-d:-d
dobranoc

piekny
Welonu od początku nie chciałam. W grę wchodził kapelusz lub właśnie taki stroiczek jaki miałam 

Też wychodzę z założenia, że nic nikomu się nie stało że poszłam w białej sukni... W sumie prawdą jest, że na palcach można powliczyc "czyste" kobiety w dniu ślubu....

no i fura niczego sobie
, takie śluby to ja lubie
.

.
najbardziej rozwalaja mnie osoby , które za młodu szalały na maksa , teraz są święte i rodzinne , to jeszcze dobrze , że taka zmiana , ale po hugo teraz wytykaja innych

.
tzn. mniej niz ja teraz
bo kladzie sie spac o 23 ostatnio i o 7 juz jest na nogach (wliczajac w to kilka pobudek nocnych)

stad inny kolor, ale tez nie lubie takiego zaklamania. Kurcze jakby mi pasowala biala to bym wlozyla biala i nikomu nic do tego
welon tez mialam, a co. Jak ktos ma z tym problem to juz nie moja sprawa. Takie generalizowanie ze niby jak ktos mial zwiazek powazniejszy wczesniej (co ja wychodze z zalozenia ze jest dobre, bo mozna wiele sie nauczyc i zdobyc doswiadczenie zanim sie wejdzie w malzenstwo) jest tym samym co spanie z kazdym kto popadnie
a niech sie kazdy zajmie swoimi majtkami i bedzie swiety spokoj