reklama

mamy z norwegii

no i na dobry humorek ....
23hrln7.jpg

ja tu na głodzie alkoholowym a kol;ezanka takie apeciochy mi tu wkleja :-D:-D:-D

Ana...rodzina ladnie poryta :szok:
ja tez musialam leki łykac z Milenka i jeszcze mialam zastrzyki podtrzymujace ciaze i co slyszalam od mojej mamtki??? ''czy to dziecko bedzie normalne??''
nosz .... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
to chore jest i tyle... nie raz słyszałam od jakiś ciotek , ze mój M i jego siostra identycznie się zachowywała, ale to jakos się utarło i koniec , najgorzej jak jedna wyrocznia powie i koniec mój M i cała rodzina dąży tym tropem,
i ciągle słysze , ze on taki zdolny po niej a to ma po nim , a czemu nie po mamie
przeciez bliżej mu do matki niz do siotry tausia, czy nie. :confused:
nie raz to juz beke mam z tej wyroczni....:-D

a moze Cezrary ma po prostu taki charakterek i nic nie poradzisz:tak::-D...ale z rodzina ciezko...jako oni potrafia cos takiego powiedziec jak bylas na potrzymaniu to sorki ale maja zle w glowach:no:...jak tak mozna:crazy:...
Chlopcy tak maja...zobaczysz jak Lilka z Agata beda pisac jak ich chlopcy dorosna...nie zycze Wam zle Kochane...nie w tym sensie:-)

to ja sie smieje jak mowia ze do szwagierki Natala jest podobna...a ja mowie "no bo pewnie przescieradlem byla":-D i koniec gatki po kim Ona to ma albo do Kogo jest podobna:-D

Ostatnia edycja:
Lilka to widze podobna sytuacja , na szczęście moja rodzinka mnie podtrzymywała na duchu.
chociaz nic złego na mojegoM nie moge powiedziec , bo babcia aj lowju do bólu mojego M:-D...DOBRZE , że mama spoko:tak:

chlopcy sa ogolnie rzecz biorac zywsi, nie ma regul, ale czesto tak jednak jest.

A ja tez bym sobie chetnie jakas lampeczke czegos dobrego chlapnela:-p u mnie abstynencja to juz naprawde dluga bo jakos tak nie tykalam alkoholu przez lata, ale teraz to mam ciaga:confused:

no ma taki charakterek i tyle co tu dużo mówic, tym bardziej , Że u mojego w rodzinie tacy byli wszyscy (JA NA TO MÓWIE ADHADOWCY) więc nie rozumiem zwalania na moja osobę:baffled:

Marta bidulko wspolczuje z tym spaniem
Agata tobie tez
ja pod koniec mialam to samo
do 3 w nocy lazilam po chacie jak duch,bo w lozku sie krecilam i tylko przeszkadzalam spac K.

reklama
ja wczoraj zasnelam po 1 to bylo super:-) teraz tez juz padam, ale jednym okiem ogladam dalej film, jak tylko sie skonczy to uciekam, bo mnie az oczy szczypia,,, chyba ze mi przejdzie:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry