reklama

mamy z norwegii

ja też zmykam , buziaki

ja też bym uważała , bo jak dzidzia sobie sama odmierzy

dobranoc dziewczyny, bardzo bardzo wam życze przespanej nocki:tak:

4g3osag.jpg

1znpmra.jpg

reklama
20utn4m.jpg

no nie mogłam dzisiaj wstac , obudziłam się chwile temu , Czarkowi tez nie było spieszno do wyjścia z wyrka:tak:. mam nadzieję , ze kawka mnie postawi na nogi:tak:.a co z Wami?:confused::confused2: chyba ciężką noc miałyście:baffled::frown:....wogole pogoda do niczego:growl: , okropniasto pada....zimno...smutno...nudno.....zero koncepcji na dzisiejszy dzionek:no::oo:

hej

ja mialam problemy z wyjsciem z lozka, ale moja corka nie:wściekła/y: poszla pozno wstac i juz o 7 ja slyszalam,,, przed 9 juz wyszla z lozka, a ja nieprzytomna,,, uwielbiam miec tak gosci z nienacka wlasnie wtedy gdy probuje maja polozyc wczesniej spac:baffled:

wzielam sie za prasowanie zeby nie zasnac na stojaco, czekam az mala pojdzie spac, bo napewno pojdzie po takiej krotkiej nocy i ja tez do wyrka wskakuje:tak:

kurcze nawet mi dziewczyny nie møwcie.. ja tez jakas rozdrazniona dzisiaj jestem. dosypialam i obudzilam sie pøl godziny temu. nie mam serca do niczego. za oknem szarowa pøznojesienna.. ja w szlafroku bez planøw i energii na dzisiejszy dzien..

mam nadzieje ze Nam sie Wszystkim pozmienia.. w zwiåzku z tym milego dnia Wam zycze..
buzka!

mój plan na dzisiaj to super misja kury domowej
6g14h6w.jpg
: pranie , prasowanie i wymyslenie czegoś na obiad:oo:
i moze w końcu się wezme za siebie , bo znowu Frida drzemie we mnie i wstyd sie pokazac ludziom ...no i mężowi:ninja2:

Ostatnia edycja:
Hej Babaeczki,
Magzez zadziala, zasnelamo....3 nad ranem...phiiii :-D...ale dobre chociaz to...dzisiaj jedziemy na zakupki wiec dzremki niebedzie a by sie przydala, bo spac mi sie chce.
Ana u nas tak bedzie okolo tygodnia taka pogoda, takze sie trzeba powoli przyzwyczajac :sorry2:.
Natalce przeszlo juz wszystko...normalnie je i pije, ufff dobrze ze to tylko jeden dzien byl:happy2:.
Obiadek ma wczorajszy "kopytka ze skwarkami", by go nie bylo ale Tomek wczoraj po pracy byl u tescia i ten postawil mu pizze...nie bylam zachwycowna ,robilam obiadek pod Meza a on najedzony :baffled:, ale takim sposobem nmam na dzisiaj;-).
Kasiu ja chodze w dlugiej koszuli nocnej az do obiadu i tak codziennie :-D i tak nitk do nas nie przychodzi a mi jest wygodniej niz w spodniach sie cisnac...

To duuuzo Sloneczka w Serduchach na dzisiaj zeby sie Rozpromienic:-)

no ale z ciebie optymistyczna pogodynka:-D
no cuz trzeba przywyknąć:crazy: do deszczoej pory....takie życie

a my się zabieramy za suszenie lisci....w domu normalnie można sie nimi rzucac:szok: ....a Cezary juz dostał głupawki:-D

reklama
moja buduje z klockwo wieze:-D na raziejest spokuj...ale sygnal stelity zanika przez pogode wiec musze dvd odpalic...a ja moze godzinke sie zdrrmne:tak:

A mam pytanko do Was....chcemy Maye ochrzcic tutaj i sie zasatnawiam juz od dluzszego czasu "ile dac" w kosciele za te chcrzciny? bo to nie beda chcrzciny na mszy ...msza bedzie w intencji chrzcin ale sme odbeda sie po mszy...
Napiszcie mi ile byscie daly albo ile dalyscie...dzieki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry