Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, mam pełno takich rzeczy do decupagu więc mu dałam....poszłam na chwilę do łazienki wytrzec ręce i wracam do niego , wszystko wydawało sie byc w porządku, po chwili patrze jakieś kolorowe ślady stóp po całym mieszkaniu, tylko jakieś duże

no i co , okazało sie , że Cezary wyjął podkładke na której zawsze malował i połóżył na ziemi a mądrą mamuśka w nią weszła nogą i nie zauważyła......
ślepa jestem jakaś
...no i wzięłam sie za wycieranko a Czarek w tym czasie zrobił sobie wąsy z zielonej farby
ale śmiechu

a co!! jakby trzeba bylo to oczywiscie bym zaplacila ale zaryzykowac bylo warto. zato sie troszke zdrzanilam bo smoki nr3 do butelek w KIWI przecenione byly. ja placilam za jedno opakowanie 36 a tutaj 10!! no ale tak to jest jak sie czlowiek spieszy z zakupami a nie czeka do ostatniej chwili - ja osobiscie prawie nigdy nie czekam bo jestem juz chyba uzalezniona od przepuszczania kasy!!
powiedzialam ze musze sie jeszcze spytac J. czy ne musi pracowac ale wiem ze raczej nie.. no wiec chyba pøjde tym bardziej ze w esie dziewczyna napisala ze tego potrzebujemy - to ta z gory - tez z dzidziusiem o 1,5m-ca starszym od Emmy... no w sumie ma racje, jakby nie bylo zawsze to odmiana.. 
oj mam złe wspomnienia
, wole troche więcej czasu poświęcic Czarkowi...jeszcze przyjdzie czas na samorealizację
i tak sumienie gryzie , ze kompa mam cały czas włączonego
..... wciągnęłam jak dziecko
.....a tak , żeby coś dla siebie to lubie sobie ostatnio poczytac troche dziwnych rzeczy, co to działają na psychę
.
. fajnie , ze byłaś na zakupkach, pochwal się co upichciłaś z tej baraniny
, no zakupki udane to najważniejsze

juz nawet cierpliwy Jorgeir zaczyna robic uwagi (takie niegrozne) ze ja bez tego kompa to sie wkrotce w toalecie nie wysr..
pozatym rzeczywiscie, jest kilka rzeczy ktore mam w planie skonczyc przed Bozym Narodzeniem no ale ja kazdå chwile przed monitorem spedzam.. ehhhh..