reklama

mamy z norwegii

..z tym kompem to wiem o czym møwisz.. ja po moim ostatnim zwiåzku - chlopak uzalezniony od kompa powiedzialam ze juz drugiego takiego sobie nie znajde, sama nie potrzebowalam kompa a jak kupowalam to wiedzialam ze mi to nie grozi.. no i prosze..!:-D juz nawet cierpliwy Jorgeir zaczyna robic uwagi (takie niegrozne) ze ja bez tego kompa to sie wkrotce w toalecie nie wysr..:-D pozatym rzeczywiscie, jest kilka rzeczy ktore mam w planie skonczyc przed Bozym Narodzeniem no ale ja kazdå chwile przed monitorem spedzam.. ehhhh.. :-D

Aniu! jak Wasza lekcja plastyki? :)))
to jakiś schematyczny tekst na rozżalonego i porzuconego chłopaka:crazy:ja też to słyszałam......
a co do lekcji plastyki, same pomazaje:-D , ale śliczne jak dla mnie:-D , będą prezenty dla dziadków:tak:

reklama
Marta no pewnie, mi też się wydaje , że to dobra kwota:tak:.
a co do drinka , napisz dokładnie jak go się robi na naszym wątku , a piłas i jak?

napisane , obronione ,zapomniane:rofl2:-wpływ internetu na rozwój osobowości dziecka, juz dokładnie nie pamiętam , ale cos w tym kierunku:rofl2:

Ostatnia edycja:
w smaku jest naprawde zajebiste...masz taki super posmaczek swiezego ogorka no i ladnie wyglada...ale bym sie napila tego :-D

OK drinol wpisany i niech pija Ci co moga ;-):-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
hej,,,

ja odespalam, a tak mocno zasnelam ze jak sie obudzilam to nie wiedzialam gdzie jestem, naprawde:szok: nie czesto mi sie to zdarza, ale u nas pogoda tez jesienna wiec napewno pomoglo w spaniu. Troche nas rozbestwila ta jesien ladna i przeciez musiala przyjsc deszczowa pogoda, trzeba sie przestawic:tak:

Marta jakis czas temu pytalas o szlafrok, ale nie pamietam czy ci ktos odpowiedzial. W szpitalu dostaniesz szlafrok, wiec ja na twoim miejscu bym nie brala, jak sie zabrudzi to ich problem. Szczegolnie ze mowilas ze masz fajny tyko sie nie dopinasz, to zostaw sobie na pozniej i nie kupuj przypadkiem nowego do szpitala. Moja znajoma ktora pracuje na porodowce powiedziala tez ze kobietki kupuja sobie nowe fajne kapcie i potem laduja w koszu. Kazala mi wziasc cos starego jesli chce sie pozbyc potem, albo kupic takie co mozna umyc. Ja mialam takie adidasa i mam je do tej pory. Przydadza sie po raz kolejny;-)

coś dla oczekujących.....
2i1li0x.jpg

a co tak w ogóle porabiacie?

wlasnie dostalam smsa od tesciow z zapytaniem czy moge Sandre sobie wziasc na niedziele,,, czemu nie, bede miala wolne;-)

a jutro jedziemy do znajomych Polakow na obiadek i cale popoludnie, wiec powinno byc fajnie.

no ja też sie nudzęęęęęęęęęęęęęęee, siedze sama jak zwykle zresztą, moze jakis filmik obejrze , leci na polskim kanale komedyjka romantyczna....to troche powzdycham:rofl2: i pousycham:rofl2:

fajnie masz z ta polska tv..... ja nawet norweskiej na weekend nie mam bo dekoder padl i trzeba go wyslac w poniedzialek do Lyse, no i musi to zrobic wlasiciel, wiec ciekawe ile mu sie z tym zejdzie... w koncu to on placi za tv bo mamy niby gratis, wiec ciekawa sytuacja. Narazie bajki leca z dvd:baffled:

reklama
o rany , to padaka....a tak na samych bajkach to też jobla można dostac:baffled:
współczuję:-(....nic tylko relaksik w wannie albo romantyczna kolacja przy świecach, no ale wracajac do realiów kobiety w ciąży , to idź nakarm fasolkę, a mała śpi?
mój od 5 minut....:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry