reklama

mamy z norwegii

ja wykozystalam czas ze moej dwa \kochanie poszly na drzemke :-D (zamiast mnie chyba...hihi) i posprzatalam cale mieszkanko tylko kuchnia mi zostala bo rogaliki koncze...ostatniaporcja w piecu :-D dwa tygodnie za mna chodzily...mniami...
a jak wstali to si e zdziwili co to za zapachy :-D

Dzieki Agata za wiadomosci :-). U mie w szpitalu w Tczewie to bylam cala ubrana w ich rzeczy...nawet pozniej az do samego wyjscia bylam w szpitalnej koszuli i szlafroku. A kapcie misie nie zdazyly zabrudzic, a pozniej wkolo lozka lazilam boso bo nie chcialo mi sie jeszce kapci ciagac:-D ale i tak sobie kupie bo te co mam nie nadaja sie juz na nic, naewt juznie moge ich do konca zalozyc bo mam spuchniete stopy jak balony ...
ide kuchnie posprzatac i pewnie jakis filmik zapuscimy...
a i zdecydowalismy ze zejdziemy z pakietu prestizowego (150 co miesiac) Cyfry+ na startowy (19 zl miesiecznie), I tak nic niema w tej telewizji a jak juz poleci to piedziesiat powtorek, a po drugie nie wykorzystujemy ich w pelni i kasa sie marnuje. No i od 1wszego listopada bierzemu od wlascicieli norweska telewizje, chociaz jezyka sie bedziemy uczyc :tak::-D. Chca 250 nok miesiecznie i nie musimy placic NRK bo bedziemy od nich ciagnac. A tak jak kupimy norweska satelite to na dzien dobry NRK abonament...a tak ni musimy...tylko musze zobaczyc co maja za ta kwote :dry:...trza sprawdzic:tak:

reklama
helo :-)

my nie dawno zladowalismy w domku
pojechalismy na poszukiwania wozka blizniaczego
no i mamy wozek!!! :-)
ja chcialam TFK,kosztowal ponad 6tys,kr,wiec K. nosem krecil,mi tez szkoda kasy bylo az tyle wydawac,bo za rok Hania bedzie miala 2 latka i moze juz nie chciec jezdzic w wozku
zaczelismy ogladac inne wozki...oczywiscie wybor kolorystyczny czerwony lub czarny:baffled:
ja chcialam wozek czerwony za ok.4tys,kr,a K. wypatrzyl wozek za 2tys.kr...czarny
mowie mu,ze w zyciu nigdy nie chce jakiegos cholernego czarnego wozka :angry: to uslyszalam ze za 2 tys.kr to on by nawet sraczkowaty wzial:-D
nie podobalo mi sie jednak ze mial raczke z materialu,bo dzieci raz dwa pobrudza,no i przednie kolo nie bylo skretne...

wlozylismy Hanie i Gabrielka i jezdzilismy po sklepie:-)
no i wypatrzylam wozek,ladniejszy,ze skretnym przednim kolem,z gumowa raczka,ze dzieciaki jak pobrudza to tylko sie przetrze i po sprawie
patrzymy na cene...2 tys.kr:szok:
K. od razu pojechal do kasy kupic go :-D
jest jeden minus...jest obrzydliwie CZARNY!!!!!:baffled:
ale jak dzieci wlozylismy to mi sie spodobal :-p
jejku jaka wygoda,super sie go prowadzi,no bomba,Hania i Gabriel spanko juz zaliczyli :-)

za zaoszczedzone pieniadze z wozka K. kupil kino domowe i wlasnie skreca :rofl2::rofl2:
milo minal dzien

ciesze sie ze jutro WRESZCIE bede mogla pojsc na spacer:-):-):-):-):-):-)

Lila dobre i niech mi nikt nie gada ze roznica jest miedzy facetami i nie wazne czy to Polak, Norweg czy inny, moj od razu powiedzial ze tez by tak zrobil:happy2: i teraz siedzi i kombinuje ze on tez chce kino domowe:baffled: kurcze po co ja mu mowilam:crazy:

a wogle to Lilka powiedz jak sie nazywa wozeczek to sobie go obejrzymy na necie, albo fotke wstaw, bo za 2000 koron to narpawde tanio. Ja za to graco co ci pokazywalam wybule 3000:szok:

A moj bez telewizji zyc nie potrafi wiec oglada przez internet:happy2:

Ania ja to moge pomarzyc zeby moja tak wczesnie poszla spac,, chyba zebym ja gdzies do przedszkola wypuscila zeby sie wybiegala, ale nie mam kasy na to:baffled: poza tym spala jak ja spalam i maz nie wpadl na to zeby ja obudzic wiec spala 2 godziny:baffled: czyli przed 21 to nawet nie bede probowac i tak z duza nadzieja ze poszlaby o 21:nerd:

Nie martw się Agatha w końcu się przestawi i będzie ci wcześnie chodzic spac , ja od wczoraj nie kłade go na drzemki , może dlatego,żę i śpi do 10.30 to w popołudnie nie ma mowy o spanku bo żywy jak cholera:rofl2:...a z drugiej strony to mężus mogł ją obudzic to swoja drogą:tak:

ja nie wiem co ci faceci mają z tym kinem domowy? mój też ostatnio zakupił , w sumie fajne , ładne, szkoda , ze do tych mebli z lat siedemdzeisiątych nie pasuje i wyglada jak..........:-D.
Lilka gratuluję , fajnie , ze juz masz wózek, nie przejmuj się kolorkiem, fajnie miec kolorowy , ale to przeciez nie najważniejsze....chociaz ty maniaczka czterech kólek jesteś -to ja nie wiem:-D

ja lece na TYLKO MIE KOCHAJ, piata(chyba:rofl2:) powtórka jak Marta pisała

Ostatnia edycja:
ja tez ogladam TYLKO MNIE KOCHAJ
jeszcze nie widzialam tego filmu :rofl2:

Agata usmialam sie hihiiii
ach ci faceci :-D:-D:-D
moj sie czai jeszcze na ten cienki telewizor 42' lub 50 ':happy2:

zaraz zobacze co to za marka tego wozka;-)

moj cienki telewizor kupil w zeszlym roku, ale nie plazme tylko lcd. Dostalismy zastrzyk pieniezny i ja sie uparlam na lozko bo mielismy beznadziejne, stare i nigdy nie wiadomo bylo kiedy sie rozpadnie,,,, ale, ale.... lozko sie kupilo, ale telewizor tez:crazy:

teraz nie zaluje bo mala moze stac blisko i oczu nie popsuje, jeden problem z glowy, bo przy starym to jej nie pozwalalam tak stac. Nie stoji czesto, ale czasem przechodzi przed zagapi sie i jak slup:happy2:

Dobry wieczór laseczki !
Doczytałam Was z wczoraj i dziś..no tak pędzicie że nie jestem nigdy na bieżąco.
Lila super wózek, no a że czarny..przynajmniej się nie wyróżniasz jak ja z jaskrawo zielonym X-landerem (ale to zakup z PL).
Kasia na prawdę Emma nie płacze, nie ma kolek i śpi w nocy? Anioł:-)
Ja mam masakryczne nocki od 2 tyg...pobudka 5-6 razy i jedzonko naokrągło...wrrrrrr
Ale doczytałam że to skoki rozwojowe, i u mojej może potrwać jeszcze ze 3 tyg...:angry:

Dzis już mam dosyć, do tego mam mdłości, coś mi chyba zaszkodziło, wzięłam Krople żołądkowe...

reklama
Lilka tak myslalam ze ten bo duzo ich tez jezdzi tutaj. Trojkolowiec wiec wygodny i pompowane kola czyli cos dla ciebie.

A co do plazmy i lcd to mojemu bardziej sie podobaja kolory na lcd bo na plazmie mowi ze sa ciemniejsze i rzeczywiscie jak bylismy u znajomych co maja to byla roznica. My jestesmy zadowoleni z lcd i nie wiem czy jest sens az tak przeplacac za plazme. Tylko trzeba pamietac ze zawsze sa to telewizory delikatne do transporcie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry