reklama

mamy z norwegii

reklama
Istra pamietam tez jak mala tak miala. Tylko zaobserwuj jedna rzecz czy ona ci porzadnie je czy tylko sobie cmoka, bo jesli potrzebuje jesc to spoko, ale nie przyzwyczajaj jej do cmokania sobie bo bedziesz miala potem problem:baffled:

Istra ja też mam jaskrawo -granatowego x-landerka:-D, ale ztej starej kolekcji

super wiadomosci Iza, ładnie wyjaśnione sa te skoki rozwojowe

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie dziewczyny,
skoro mowa o wózkach to nie mogę się oprzeć i spytać Was o opinię na temat wózków Emmaljunga. Jeszcze w Polsce zwróciliśmy na te wózki uwagę, ale nie sądziłam że tutaj są tak popularne.. W sumie to szwedzka firma, więc mnie to nie dziwi. Ale ja mam pytanie odnośnie modeli Nitro City - z racji niewielkiego mieszkania i schodów jesteśmy naprawdę w kropce, bo za dużo chcemy - lekki, wąski, 4-kołowiec, bo stabilniejszy, no i skrętne przednie kola z możliwością ich blokady. Czy macie jakieś doświadczenia w kwestii powyższego modelu? Mnie niepokoi fakt, że w tym 4-kołowcu te przednie skrętne koła są dużo mniejsze i nie wiem jak to się sprawdzi w praktyce...Może możecie polecić jakiś wózek, który Waszym zdaniem sprawdza się w norweskich klimatach:-)

Cześc Ania, ja nie słyszałam o tym typu wózka , więc ci nie pomogę, zaraz sobie go oblukam:rofl2: na necie....
a jak Twoje samopoczucie?

Ostatnia edycja:
ja nie mialam ze skretnymi przednimi kolami, wiec nie wiem. Mam czterokolowca firmy mutsy na pompowanych duzych kolach i jak dla mnie luksus, prowadzi sie super, naprawde nie narzekam. Mam tylnie kola skretne.

Ale pamietaj ze musisz przede wszystkim wziasc pod uwage jakie masz warunki, czyli jezeli mieszkasz typowo poza miastem to bez pompowanych i duzych kol moze byc ci ciezko. Znowu te z duzymi i pompowanymi do lekkich nie naleza:baffled:
Emmaljunga jest spora takze po zlozeniu, ale niektorzy tutaj sobie cenia.

Musisz pojsc do sklepu i przymiezyc. Jak chcesz miec wozek jeden na dlugo to jak kupisz jakis ogromniasty to zapewne jak mala urosnie przerzucisz sie na mniejszyc (przynajmniej tak z obserwacji widze)

Zabierz meza do sklepu i najpierw zastanow sie co jest wazne dla ciebie.

a no i jeszcze sa wozki na kolach piankowych czyli cos pomiedzy plastikiem, ktory nadaje sie w miescie, a pompowanych czyli na teren ale ciezkie. Piankowe sa w miare lekkie, czyli caly wozek jest lzejszy.

reklama
Macie rację - najgorzej jak sie chce wszystko naraz, a tak to nawet w erze nie ma:-) Wiem, że pompowane są dobre w prowadzeniu ale za to ciężkie, a ten o który pisałam waży z gondolą 11 kg, czyli należy do tych lżejszych- na ile zdążyłam się zorientować. Na razie mieszkamy w centrum Stavanger więc w mieście, ale chciałabym aby nie było problemu z wertepami czy bezdrożami...Trudna to będzie sprawa- coś czuję. A tutaj nie widziałam jakiegoś większego wyboru w wózkach- kilka firm i wszystko czarno-granatowe:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry