agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
jesli chodzi o Czarneckiego to wal do niego tak prosto z mostu. Nie wiem jak to moja znajoma robila, ale chodzi do niego juz do dawna a dopiero niedawno sie przepisala bo nagle sie miejsca pokazaly wolne. Wiec to nie jest niemozliwe. Za kazdym razem ja przyjmowal, a czesto chodzila.
A i jesli chces tu zostac, to tez radze kupic tutaj wozek bo jednak jak ci cos sie rozwali to nie dosc ze na miejscu to jeszcze dostaniesz cos w czasie naprawy. A jak bedziesz miala z Pl to co ci po gwarancji, no chyba ze nagle zostaniesz bez wozka i na gwaracje do PL a to wyjdzie bardzo drogo..
A i jesli chces tu zostac, to tez radze kupic tutaj wozek bo jednak jak ci cos sie rozwali to nie dosc ze na miejscu to jeszcze dostaniesz cos w czasie naprawy. A jak bedziesz miala z Pl to co ci po gwarancji, no chyba ze nagle zostaniesz bez wozka i na gwaracje do PL a to wyjdzie bardzo drogo..
to ty?
mi tez w brzuszku burczy, ale już zmykam , bo jestem padnięta, a ty jak czujesz , że sen nadchodzi?
a niech sobie chlapnie jak chce tylko niech mi nie wchodzi w droge i farmazonow nie opowiada. Tak na trzezwo to ciezko sie znosi wyznania milosne z lekkim belkotem