reklama

mamy z norwegii

jesli chodzi o Czarneckiego to wal do niego tak prosto z mostu. Nie wiem jak to moja znajoma robila, ale chodzi do niego juz do dawna a dopiero niedawno sie przepisala bo nagle sie miejsca pokazaly wolne. Wiec to nie jest niemozliwe. Za kazdym razem ja przyjmowal, a czesto chodzila.

A i jesli chces tu zostac, to tez radze kupic tutaj wozek bo jednak jak ci cos sie rozwali to nie dosc ze na miejscu to jeszcze dostaniesz cos w czasie naprawy. A jak bedziesz miala z Pl to co ci po gwarancji, no chyba ze nagle zostaniesz bez wozka i na gwaracje do PL a to wyjdzie bardzo drogo..

reklama
Ania mi jakos przeszlo... moze dlatego ze sie wyspalam w dzien dobrze,,, ale bede sie starac za jakis czas, troche wczesnie dla mnie, wczoraj zasnelam po 1 ale i tak to dla mnie sukces:tak:

Zajac - Czarnecki to taki facet z poczuciem humoru, ciesze sie ze trafilam na niego. Ale nie powiem nie bylo to tak szybko, ale wal tak prosto z mostu, nawet jak nie bedzie mial miejsc zeby cie wpisac na liste pacjentow to powinien przyjac na wizyte.

42i63qc.jpg

ja jeszcze posiedze sobie troche... choc maz mi cisnienie troche podniosl wiec nie wiem czy pojde tak szybko spac..... kurcze walnal sobie piwka i gada do mnie glupoty jak ja tego nie nawidze:crazy: a niech sobie chlapnie jak chce tylko niech mi nie wchodzi w droge i farmazonow nie opowiada. Tak na trzezwo to ciezko sie znosi wyznania milosne z lekkim belkotem:angry:

ale nic przezyc trzeba...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry