reklama

mamy z norwegii

a ja nadrobilam to co napisalyscie...wlasnie skonczylismy ogladac drugi filmeki idziemy spac...mi tak srednio soe chce ale chociaz sprobuje ;-)
do juterka Babiczki :-D znaczy do dzisiaj hi hi

reklama
czesc

a mnie mala obudzila o 9:15 wiec sobie troche pospalam bo wczoraj to zgasilam swiatlo o 00:30:szok: oczywiscie nie zasnelam do razu, ale to i tak sukces. Ciesze sie bo jedziemy do znajomych i drzemki dzisiaj nie bedzie, wiec musze miec sily na przetrwanie dnia....

Milego dnia

ps. u nas nawet nie pada,, niebo jest troche szare ale jest w miare jasno,,,,,fajnie

u nas też nie pada, nawet gdzieś tam ... wychyla się słoneczko , jakaś optymistyczna rzecz na początek dnia...bo u mnie handry ciąg dalszy:baffled:

Ostatnia edycja:
Hej Kobietki :-)
Ana ja tak mam od tygodnia chyba...jeszce wczoraj Natala mnie wolala co juz prawie zasnelam to slysze "mamus":wściekła/y:
A u Ciebie nie najlepszy dzien widze :sorry2:...
No i w koncu bylam na zakupach...kupilam sobie koszulke ze spodniami do spania na czas karmienia rozpinana z przodu...a sie naogladalam takich fajnych sexi ze szook, az mnie normalnie nosilo w sklepie ze nie moge sobie kupic...ahhh...
Tesciu byl ale juz sie zmyl wiec spokuj...obiad dzisiaj chyba bedzie o 4tej bo mieso jeszcze sie robi...a ja zaraz na drzemke uciekam bo ledwo juz patrze przez szparki w oczach
to do pozniej :rofl2:

uuu ale cisza :szok:
Anka jutro masz szkole to troche oddechu zlapiesz :tak:
a ja sie troche zdenerwowalam bo moj Kochany stwierdzil ze jja juz nie moge za kolkiem siedziec, i w poniedzialek mam wizyte u poloznej tos ie z roboty zwolni szybciej zeby tal mnie zawiesc...a ja juz myslalamze sobie pojezdze :sorry2:...
A nie wybieracie sie po jakies czesci na Asane? to przy okazj zapraszam na kawke ;-)
A co do wozkow to ja mam tez czarno-kremowy z przewaga czarnego...nie bylo zreszta zbyt duzego wyboru w kolorach...a moj wazy ponad 16 kg...zapomnialam ze mam pare schodkow przed domkiem :-D i sie troche nadzwigam...he he he, ale musi miec swoja wage przy tutejszych wiatrach zeby m go nie zwialo:szok::-D.
ja po drezmce nie umiem pkreslic czy czuje sie lepiej czy nie...jakas taka bleee jestem...phiii

czesc Dziewczyny..
ja tak tylko krotko napisze ze znowu choroba mnie rozbiera choc teraz jak siedze w domu to jest lepiej i mam nadzieje ze jednak rozejdzie sie po kosciach..pozatym jestem po powaznej sprzeczce z J. - o bzdury ofcours.. przed wyjsciem (jak to zwykle bywa) uzgodnilismy ze jak wroci to juz bedzie normalnie z obu stron.. no i zaraz wraca.. wezme sie wiec za szybki, pøzny obiad, a potem chyba wkoncu (jak Malå polozymy) sprøbuje powyszywac..bardzo mnie to relaksuje, a potrzebuje teraz wyciszenia, wylåczenia z otoczenia.
..wyjscie wczoraj nawet sie udalo..a ja nawet napilam sie malusiå lampke bialego wina...

milego wieczorku dla Was!! buziaczki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry