agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
Marta ja na twoim miejscu to pazurkow bym nie malowala, bo jak trafisz na porodowke, a mozesz juz w kazdej chwili to moze byc problem. W czasie porodu po kolorze paznokci mozna stwierdzic co sie dzieje w organizmie, wiec kaza zmywac na porodowce jesli jest jeszcze czas oczywiscie;-)
A ja naleze tez do tych szczesciar ktore budzone sa przez usmiechniete dziecko, jezeli oczywiscie wszystko jest w porzadku i jesli sie wyspalo
a ja czuje ze nie mialam drzemki dzisiaj bo mnie wszystko irytuje juz i chetnie bym spac poszla, ale Sandra urzeduje
A ja naleze tez do tych szczesciar ktore budzone sa przez usmiechniete dziecko, jezeli oczywiscie wszystko jest w porzadku i jesli sie wyspalo

a ja czuje ze nie mialam drzemki dzisiaj bo mnie wszystko irytuje juz i chetnie bym spac poszla, ale Sandra urzeduje

pierwsze slysze?! po paznokciach mowisz

:-)
. Nic Tomek dalej nie wie jak sprawa sie ma bo jest na innej budowie ale zle wiesci si eszybko rozchodza wiec na pewnosie dowie. Ale jaja normalnie
...i tak patrze na nia i sobiemysle ze moze glupio jej bedzie, ale gdzie tam ona dalej swoje, a jej kolezanka obok tez z faja i jeszce cos tam do dzidzi sapala
...ale jak co to pozniej wina lekarzy ze cos jest nie tak z dzieckiem...