reklama

mamy z norwegii

Marta ja na twoim miejscu to pazurkow bym nie malowala, bo jak trafisz na porodowke, a mozesz juz w kazdej chwili to moze byc problem. W czasie porodu po kolorze paznokci mozna stwierdzic co sie dzieje w organizmie, wiec kaza zmywac na porodowce jesli jest jeszcze czas oczywiscie;-)

A ja naleze tez do tych szczesciar ktore budzone sa przez usmiechniete dziecko, jezeli oczywiscie wszystko jest w porzadku i jesli sie wyspalo:tak:

a ja czuje ze nie mialam drzemki dzisiaj bo mnie wszystko irytuje juz i chetnie bym spac poszla, ale Sandra urzeduje:crazy:

reklama
a widzisz, podobno w PL bardziej sie do tego czepiaja, ale tutaj tez nie wiadomo jak sie trafi.....ja to paznokci u rak to juz dawno nie malowalam,,, ale to raczej z lenistwa. W wakacje to zawsze u nog maluje bo lubie.

Zaraz sprobuje mala polozyc spac,,, kurcze nie sadze zeby przeszlo, ale jesli sie uda to ja sie tez poloze o jakiejs przyzwoitej porze.

Marta chyba sie udalo:szok: kurcze nie chce zapeszac, ale polozylam ja wolala mnie oczywiscie, ale zmylam makijaz, zrobilam sobie piling i nawet nie placze nic tylko cisza...poczekam jeszcze chwile bo nienawidze jak juz zasypiam a tu od nowa sie zaczyna - nie moge potem zasnac jeszcze dlugo po takich akcjach

ale moze sie wyspie dzisiaj i nawet o tak wczesnej godzinie:happy:

reklama
Agata juz pewnie Slodko Spi:-D
Reszta chyba tez:tak: tylko ja jak taki odludek...nonic pomeczymy sie ...moj maz padl przed telewizorem i niedawno przeniusl sie do sypialni i tam padl :szok:, jakby normalnie nie wiem co robil, a dzisiaj mial dzien wolny...nich sie wyspi:tak:
A troche ciekawostek:
U Tomka w pracy pracuje mlody Norweg Kato ma na imie.Ma moze z 18/19 lat i ma dziewczyne ktora ma lat 15. Podobno nie wyglada na 15tke tylko conajmniej na 20. No i spotykaja sie juz dosyc dlugo a okazalo sie niedawno ze jest w ciazy :szok:. No i "mlodemu" grozi paka :baffled:. Nic Tomek dalej nie wie jak sprawa sie ma bo jest na innej budowie ale zle wiesci si eszybko rozchodza wiec na pewnosie dowie. Ale jaja normalnie :szok:.
A dzisiaj bylismy w ikei kupic wanienke. No i norma sie stalo ze trzeba zjesc parowe i lody...Natalka calegoloda normalnie wcina stamtad :szok:, wiem ze to nie dobrze bo ma jeszcze troche kaszelku ale co tam... Noi siedze sobie i jem tego loda i patrze w szybe a tam mloda mamuska z moze 1miesiecznymmalenstwem stoi sobie i wcina to co ja...nagle patrze a ona wyciaga faje i normalnie jara :szok:...prawie dziecku w buzke dmuchala:angry:...i tak patrze na nia i sobiemysle ze moze glupio jej bedzie, ale gdzie tam ona dalej swoje, a jej kolezanka obok tez z faja i jeszce cos tam do dzidzi sapala:wściekła/y::no: normalnie szook:szok:...tak samo kiedys na parkingu widzialam kucajaca ciezarna z olbrzymim brzuchem z faja chowajaca sie za samochodem...no nie:zawstydzona/y:...ale jak co to pozniej wina lekarzy ze cos jest nie tak z dzieckiem...:no:...ahhh szkoda gadac:zawstydzona/y:
no to sie rozpisalam...ale musialam to napisac..tak jakos wyrzucic to z siebie;-)...
No to Milej i Spokojnej Nocki Moje Panie :-)...
Do pozniej:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry