reklama

mamy z norwegii

ja już myslałam , że ma jednego:rofl2:

siedze przed kompem , przytalam Czaruchnę ....ale ten to juz ma mnie dosyć:rofl2: i dałam mu spokój:-D.. ogólnie nic takiego nie porabiam , sama jestem....
no teraz mnie meczy na jakieś malowanki:baffled:, ale mi się nie chce, bo juz padam na mordke po całym dniu dogadzania małemu brojakowi:rolleyes:.......
na spacerze wpadł w kałuże , nie że mu się nie podobało , wręcz przeciwnie:wściekła/y:, cały mokry , ale jaki uchachany:-D

Ostatnia edycja:
reklama
hej

ja dopiero wrocilam od znajomych siedzielismy 8 godzin bo tak fajnie bylo:szok: czas szybko leci jak sie siedzi z ludzmi z ktorymi mozna walic prosto z mostu nie obawiajac sie co oni sobie pomysla i jak to zintepretuja, mecza mnie takie wizyty:tak:

byl tez spacerek, mala spala na dworzu jak zabita tylko szkoda ze tak pozno wiec dzisiaj nie bedzie sie dalo jej polozyc wczesniej. Wczoraj bylo fajnie bo o 21:30 odplynela, to calkiem niezle jak na nia....

troche jestem padnieta, ale zadowolona nawet;-)

sorki. Jorgeir oddal mi Malå i musialam troche pozabawiac..

a propos! IZA. Ty pisalas o dziwnych stanach ktore dzieci przechodzå w roznych tygodniach zycia.. ja naprawde ze swojå Emmå nie zauwazam niczego podobnego. pewnie ze ma dni ze jest troszke bardziej marudna albo zajjmujåca a ostatnio to wogole zaczela wydawac rozne dzwieki i czeka na odpowiedz.. no ale nie zeby jakies jej kryzysy przeciågaly sie w tygodnie.. a dzisiaj np. obudzila sie w wyjåtkowo wysmienitym humoze.. od rana usmiech nr5 i zabawa z mieciutkå krowkå-szmatkå..!! :tak: coz pozostaje tylko cieszyc sie i miec nadzieje "oby tak dalej"..

no ja właśnie sie dowiedzialam , że nie idę jutro do szkoły, cały czas w domu , nie mam do kogo buzi otworzyc , na skarju deprehy stoję:rofl2: i to mnie jeszcze dobiło.....
mój mężus idzie do pracy...wiem , że to wyjatkowa sytuacja:-(..nic dostosuje się

do później.......

Ostatnia edycja:
reklama
no no rozmowy w tloku trwaja :-D
ja etsem w trakcie wieczoru pieknosci, zaraz ide zdjac maseczke, jeszce malnac pazurki i wsio...i bez wlosa na ciele jestem oprocz glowy, czuje sie nawet troche lzejsza:-D.
Agata to skarb miec takich znajomych :tak: suuper.
Ksiu to zeczywiecie nic tylko zazdroscic Slodkiej iSpokojnej Emmy:-) zycze zeby sie tak utrzymalo bynajmniej do nastu lat, bo pozniej to kazdy wie co Nas czeka Mamuski :-D. A co do zabka to ja go czujesz to juz po najwiekszym bolu:tak: teraz moze swedziec tylko dzisaelko ;-).
wiecie co zrobil Tomek:szok: dzisiaj patrzyl co ja jem i dostalam opierdziel wieczorem ze sie nieracjonalnie odzywiam :szok:...ha:crazy:...jak moj zoladek jest wielkosci mandarynkkii teraz to akutrat duuzo pomiesci:no:...a niech sobie pogada...juz niedlugo na diete karmiacej mamy przejdzie to zobaczymy jak mu si e schabowego smazonego zachce :-D hihi
Aniu a Twoj dzisiaj pracuje ze tak sama z Cezarym caly dzien?:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry