reklama

mamy z norwegii

Kasiu Dorranoc.
Ja ostatnio z nudow to o 5 rano zrobilam juz kanapki do pracy i herbate w termos dla Tomka do pracy:-D
albo lykne magnez bo on dziala uspokajajaco i usypiajaco, moze pomoze;-)

reklama
a moze Cezrary ma po prostu taki charakterek i nic nie poradzisz:tak::-D...ale z rodzina ciezko...jako oni potrafia cos takiego powiedziec jak bylas na potrzymaniu to sorki ale maja zle w glowach:no:...jak tak mozna:crazy:...
Chlopcy tak maja...zobaczysz jak Lilka z Agata beda pisac jak ich chlopcy dorosna...nie zycze Wam zle Kochane...nie w tym sensie:-)

to ja sie smieje jak mowia ze do szwagierki Natala jest podobna...a ja mowie "no bo pewnie przescieradlem byla":-D i koniec gatki po kim Ona to ma albo do Kogo jest podobna:-D
DOPIERO SIE WCZYTAŁAM W KONCÓWKĘ:-D:-D:-D:-D
I SPADŁAM Z KRZESŁA...
ALE TAKA JEST PRAWDA w dupie im sie poprzewracało czy coś:baffled:

jak wezme 2 tablety to chyba nic sie nie stanie, nie? dzidzia i tak wezmie tyle ile potrzebuje;-)

no bo to szczyt wszytskiego Anka..
a zapomniala ile sztuk vibovitu chcesz :-):confused:

Ostatnia edycja:
moze lepiej nie lykajcie magnezu??
ja tyle lezalam na patologi z Mila,ze widzialam iz magnez w kroplowce jak i w tabletkach byl podawany dziewczynom na podtrzymanie ciazy :sorry2:
no nie wiem...ja bym nie lykala :-p

ok chyba znikam,bo chyba Gabrielek na mleczko sie budzi :happy2:

dobranoc

reklama
taaa ale nie teraz a to jedyna opcja zeby mi sie spac zachcialo...a jak bedzie chciala to i tak wyjdzie w swoim czasie :tak:, wczesniej tez bralam bo mialam skurcze miesni i totakie ze mie lydki cale bolaly wie c mysle ze nie zaszkodze...a ostatnio zapominam brac witamin ale mam wsio w normie wiec nie zaszkodzi;-)
Dobrej Nocki Dziewczyny:-)
Ja bede sobie zagladac co jakis czas, moze Ktos nie bedzie spal:-D:confused:...nie zycze tego najgorszemu wrogowi....okropne uczucie bezsennosci:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry