Lilka
Fanka BB :)
Agata ja tez slyszalam o tym ze chlopcy sa bardziej podatniejsi na kolki
ale miejmy nadzieje ze nas to ominie....nie wyobrazam sobie tych jazd
Ana na bank nie zaszkodzilas malemu swoimi nerwami
ja cala ciaze z Milenka mialam mega nerwowa,bo mieszkalismy w domu z moja matka,a ona jest chora psychicznie,jest mega nerwowym czlowiekiem,ze wszystkiego robiacym problemy i dzien w dzien w ciazy z Milenka mialam mniej lub bardziej dzikie awantury w domu o pierdoly,wiec non stop bylam zestresowana a Milenka urodzila sie bardzo spokojnym dzieckiem i tak ma do dzis
temperament dziecka jest zakodowany genetycznie w momencie poczecia,wiec sobie nie wmawiaj;-)
acha zapomnialam
witam nowa kolezanke zajac :-) chcialam ci napisac,ze jak ja skladalam dokumenty na UDI na laczenie rodzin (a bylam rowniez w ciazy i to bardziej zaawansowanej od twojej) to mi Pani w okienku powiedziala,ze jesli mam zlozone dokumenty to tak jakbym jzu miala pozwolenie na pobyt i nie mam sie stresowac
lekarza swojego nie mialam,ale na kontrole chodzilam do poloznych w spzitalu

ale miejmy nadzieje ze nas to ominie....nie wyobrazam sobie tych jazd

Ana na bank nie zaszkodzilas malemu swoimi nerwami
ja cala ciaze z Milenka mialam mega nerwowa,bo mieszkalismy w domu z moja matka,a ona jest chora psychicznie,jest mega nerwowym czlowiekiem,ze wszystkiego robiacym problemy i dzien w dzien w ciazy z Milenka mialam mniej lub bardziej dzikie awantury w domu o pierdoly,wiec non stop bylam zestresowana a Milenka urodzila sie bardzo spokojnym dzieckiem i tak ma do dzis

temperament dziecka jest zakodowany genetycznie w momencie poczecia,wiec sobie nie wmawiaj;-)
acha zapomnialam

witam nowa kolezanke zajac :-) chcialam ci napisac,ze jak ja skladalam dokumenty na UDI na laczenie rodzin (a bylam rowniez w ciazy i to bardziej zaawansowanej od twojej) to mi Pani w okienku powiedziala,ze jesli mam zlozone dokumenty to tak jakbym jzu miala pozwolenie na pobyt i nie mam sie stresowac
lekarza swojego nie mialam,ale na kontrole chodzilam do poloznych w spzitalu

smieje sie z tego ale to wcale nie smieszne jest! a Emma prosze! - wogole nie placze, od rana usmiechnieta, otwarta do ludzi i wogole bezprobemowa!! 

godzinke temu bylam taka padnieta ze oczy mi sie same kleily i wstalam nasiusiu i koniec spania

mniami...i tez moge wcinac arbuzy na kilogramy...pychotka
u mnie cisza...hi hi...nawt troche mleczka wypila
szlak by trafil