Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurcze ale jazada... znajomi zadzownili 15 minut temu ze sa w drodze do naszebyscie zobaczyli nasze miny gdy spojrzelismy na salon, kuchnie i potem na siebie
taki syf,,, umowilismy sie na generalne sprzatnie jutro, a tu niespodzianka......

wyobrazacie to sobie??

i to dobra,normalnie dziwnie sie czulam siedzac na kanapie i patrzac na trzech facetow w kuchni 

akurat ma dzisiaj i jutro wolne to luz

powaznie!!
obawiam sie ze nie dam rady bo oczy mi sie juz kleja,ale postaram sie 

oj Agata , ale wpadka, ale mi sie to czesto zdarza , wiadomo jak dziecko w domu to zawsze jest rozpiździel na podlodz , szczególnie wszedzie są zabawki, albo naczynia w zlewie, a my mamy razem z salonem ,więc wszystko jest obnażone
![]()

A |Natala obojetnie co zje i co wypije do zwymiotuje z potrojona iloscisa. Rano zadzwonilam do przedszkola ze nie przyjdzie...az sie Natala poplakala bo lubi chodzc do przedszkola.
To jakis koszmar normalnie...mam dosyc...
Jeszcze nic nie moge jej podac bo wszytsko mam dla doroslych...
Najgorzej boje sie ze sie odwodni...jak nie przejdzie to jutro jade do lekarza, nie wiem w sumie po co,ale niech chociaz w komputerze cos naskrobie...ehhh
Kasia to norma ze wlosy teraz beda wylazic bo cala ciaze "zapominaly" wypadac i teraz to nadrabiaja, takze tym sie nie przejmuj ;-). A co do ananasa to Lilka pisala ze niby pomaga
tylko nie wem przy jakiej ilosci bo mi po jednym nic nie dalo
...

a i tak nic nie dalo 
oooo... poprawka... Lila sie pokazala!![]()
Lilka TO SUPER, MI SIĘ TEZ MARZY ZMYWARKA I INNE SPRZĘTY , ale druga strona nie chce tu w nic inwestowac
a ta suszarke masz razem z pralką?

takiej racjonalnej

oby tak dalej
bo dzis zapielam sie w te kurtke
fakt,cycki mam splaszczone i to widac,ale jak bede sie trzymac to bedzie ino lepiej,wiec postanowilam ze tej kurtki nie wymienie,bo jak schudne (a zamierzam!) to kasa pojdzie w bloto,bo moze mi byc za duza na nastepny sezon