reklama

mamy z norwegii

reklama
kurcze ale jazada... znajomi zadzownili 15 minut temu ze sa w drodze do nas:szok: zebyscie zobaczyli nasze miny gdy spojrzelismy na salon, kuchnie i potem na siebie:baffled: taki syf,,, umowilismy sie na generalne sprzatnie jutro, a tu niespodzianka......

i to jest to czego nienawidze..
staram sie miec non stop porzadek,ale tacy goscie i potrafia mnie zaskoczyc :baffled:

jeszcze jak twoi zadzwonili to pol biedy,ja mam takich co pukaja do drzwi i wchodza sobie do mieszkania :wściekła/y: wyobrazacie to sobie??
ale nas to wpkurza,ale z grzecznosci jeszcze nic im nie pwoiedzielismy.... :baffled::no:

czesc laski :-)
ja zyje,ale ostatnio nie mam sil na pisanie,ani czytanie
jakas taka zmeczona chodze,wczoraj mielismy jeszcze gosci na noc
K. zaprosil kumpli z pracy,chlopaki zrobili kolacje :-p i to dobra,normalnie dziwnie sie czulam siedzac na kanapie i patrzac na trzech facetow w kuchni :-D:-D
browar sie lał a lał,nawet mnie chcial jeden poczestowac,no ale musialam odmowic :blink:
no i dzis moj mial lekkiego kacora :-D akurat ma dzisiaj i jutro wolne to luz
jak on sie wyspal to ja sobei pospalam,ach jak fajnie
czlowiek od razu lepiej sie czuje
mimo wszystko wstawanie w nocy jest meczace dla organizmu :sorry2:

Agata fryzurka super :-) ladnie ci w ciemnych wlosach :tak:
a brzusio maly jak na koncowke ciazy,ale normalny
ja mam kolezanke ktora szla rodzic i nie bylo po niej ciazy widac :szok: powaznie!!
mialysmy termin prawie taki sam i zdjecia sobie pstrykalysmy
ja beben jak stad do chin,a ta sie musiala wypinac by cos bylo widac :-D
takze Agata nie stresuj sie gadka ludzi ;-)

musialabym poczytac o czym pisalyscie :sorry2: obawiam sie ze nie dam rady bo oczy mi sie juz kleja,ale postaram sie :happy2:
no to ide do lekturki

na kursie ok. bylam tylko ja sama. no i nauczycielka oczywiscie.. ale nie wracalam do domu bo nauczycielka powiedziala ze i tak bedzie siedziec bo ma cos do zrobienia a tam przynajmniej moge sobie sama usiåsc i popracowac w spokoju bez Emmy przy boku i grajåcego telewizora za uszami, a jak cos nie wiem to zapytam sie i tyle...
ciesze sie Marta ze Natalce przechodzi :) mysle ze juz powinno byc lepiej! :) zycze Wam tego! :-)
Agata. no to rzeczywiscie goscie zadzialali z zaskoczenia.. ja nie lubie takich akcji i sama tez raczej tak ludziom nie robie. a rzeczywiscie Norwedzy raczej tego przestzregajå bo w PL to goscie przychodzå nawet z ulicy..moze i fajne takie spontany ale jakby sie nad tym bardziej zastanowic to nierzadko raczej takie akcje rozpierniczajå dzien i plany szczegolnie jak ma sie juz zycie w zwiåzku, z pracå i dziecmi.. bo jak sie bylo nastolatkiem to co innego.. no chyba ze jest to jeszcze taka psiapsiulka co z Niå mozna konie krasc ale ja to taka jestem ze mnie mimo wszystko nieporzådek lub cos nie po mojej mysli stresuje..

Aniu. jak Ty to znowu sprytnie zrobilas z tymi zdjeciami ze one tak przeskakujå!! Ty normalnie wiesz wszystko!!
ciekawe jak tam Lila..no i tampeza - przepadla...

oj Agata , ale wpadka:-D, ale mi sie to czesto zdarza , wiadomo jak dziecko w domu to zawsze jest rozpiździel na podlodz , szczególnie wszedzie są zabawki, albo naczynia w zlewie, a my mamy razem z salonem ,więc wszystko jest obnażone:baffled:
oj2dfs.jpg

ja mam kuchnie osobno,ale przy salonie i ona nie ma drzwi wiec...goscie tez widzieli gary itp. :-p
i tu wybawieniem stala sie zmywara,co do zmywania wrzucam do niej i zawsze kuchnia jest ogarnieta wizualnmie dla gosci :-)
normalnie tak jej nie chcialam,a teraz sobie nie wyobrazam zycia bez niej:-)

Lilka TO SUPER, MI SIĘ TEZ MARZY ZMYWARKA I INNE SPRZĘTY , ale druga strona nie chce tu w nic inwestowac:(
a ta suszarke masz razem z pralką?

Ostatnia edycja:
A |Natala obojetnie co zje i co wypije do zwymiotuje z potrojona iloscisa. Rano zadzwonilam do przedszkola ze nie przyjdzie...az sie Natala poplakala bo lubi chodzc do przedszkola.
To jakis koszmar normalnie...mam dosyc...
Jeszcze nic nie moge jej podac bo wszytsko mam dla doroslych...
Najgorzej boje sie ze sie odwodni...jak nie przejdzie to jutro jade do lekarza, nie wiem w sumie po co:confused:,ale niech chociaz w komputerze cos naskrobie...ehhh

Kasia to norma ze wlosy teraz beda wylazic bo cala ciaze "zapominaly" wypadac i teraz to nadrabiaja, takze tym sie nie przejmuj ;-):tak:. A co do ananasa to Lilka pisala ze niby pomaga:confused: tylko nie wem przy jakiej ilosci bo mi po jednym nic nie dalo:no::-D...

Marta jejku wspolczuje twojej corci
ale sie wymeczycie
mam nadzieje,ze juz lepiej :tak:

a co do ananasa to ja od kolezanki to sie dowiedzialam,tez nie wiem ile go jesc,wiec jadlam wszystko co moj z pracy przynosil
acha ja ananasa laczylam z ...no wiecie :-D a i tak nic nie dalo :-p

oooo... poprawka... Lila sie pokazala! :-D

hihiii jestem jestem :-)

Kasiu wszystkiego naj dla Emmy z okazji ukonczenmia 3 miesiecy zycia :-)
to bardzo fajny meisiac bo w miare wszystko dziecku juz sie normuje,lacznie ze spaniem w nocy:-)

Lilka TO SUPER, MI SIĘ TEZ MARZY ZMYWARKA I INNE SPRZĘTY , ale druga strona nie chce tu w nic inwestowac:(
a ta suszarke masz razem z pralką?

Ana ja tak samo do tego podchodze,dlatego wszystko kupujemy na finnie,uzywane,ale w miare nowe
te zmywarke mam za 1500kr,ma 2 lata,wyglada jak nowka :tak:

a suszarke mam osobno,pralka i suszarka
kiedys w pl kumpel co sprzedawal w sklepie z rtv i agd,mowil ze najlepsze sa osobno,bo sa jeszcze pralki 2w 1 z suszarka,ale odradzal
nie pamietam jednak dlaczego :sorry2:

no i jestem na diecie :happy2: takiej racjonalnej
jem bardzo ostroznie,bo widze,ze Gabriel jest wrazliwy na moje jedzonko :sorry2:
z dziewczynkami wcinalam wszystko i nic im nie bylo,a z Gabim widze ten numer nie przejdzie,bo ino zjem cos co zapomne ze mzoe zaszkodzic i mam pol nocy zarwanej,maly sie prezy,meczy i placze :sorry2:
tak go zalatwilam raz jednym golabkiem,a wczoraj zjadlam sobie loda na patyku,oblanego cienko czekolada i masz babo placek! mlody pol nocy sie meczyl bo kupki niemogl zrobic :no:

miesko jem tylko pieczone,na sniadanie w miare sobie nie zaluje,i o dziwo od poniedzialku mam juz 2 kg mniej:shocked2: oby tak dalej :cool2: bo dzis zapielam sie w te kurtke :cool2: fakt,cycki mam splaszczone i to widac,ale jak bede sie trzymac to bedzie ino lepiej,wiec postanowilam ze tej kurtki nie wymienie,bo jak schudne (a zamierzam!) to kasa pojdzie w bloto,bo moze mi byc za duza na nastepny sezon

no wiec trzymajcie za mnie kciuki :happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry