Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
baaaardzo ladnie wyglådasz!! tak wogole - caloksztalt!! a jaki to kolorek? 
jak nie bede mocno zmeczona to moze uda mi sie nie spac dzisiaj w dzien to sie moze przestawie troche bo tak to nigdy sie niew wysypiam, ani w dzien ani w nocy
a przeciez uzywam tych samych kosmetykow juz od lat
maz sie zastanawial czy to nie platki takie nasaczone do zmywania makijazu, ale ich tez juz uzywam kilka miesiecy i reakcja dopiero teraz
nie wiem,, poprobuje, bo blada jestem jak trup a przy tych ciemninejszych wlosach to jeszcze bardziej sie rzuca wiec trzeba troche sie wysmarowac
ale po ciazy ide na solarium pare razy to sie unormuje. Kurcze patrzcie jak ciaza wyciaga, ze tak ladnie sie opalilam w lato i nawet miesiac temu ktos mi mowil ze fajny mam kolorek a teraz blada jak trup
, słonko pięknie swieci nic tylko iśc na spacerek
.
.

.
...nie stresuje sie porodem bo juz wiem ze bedzie okrutnie bolalao, wszystko amm kupione tylko spakowac sie jeszcze musze...zwariuje normalnie 
:
...posiel i lozko mam juz zarzygane i tylko czekam zeby Jej sie polepszylo zeby zmienic.
,ale niech chociaz w komputerze cos naskrobie...ehhh
. A co do ananasa to Lilka pisala ze niby pomaga
tylko nie wem przy jakiej ilosci bo mi po jednym nic nie dalo
...