reklama

mamy z norwegii

no to będzie szalec do nocy jak sie teraz obudziła, czy nie?
mój mial drzemke późno , wiec jestem przygotowana :tak: na nocne buszowanie,
a co u mnie ...nudy na pudy:rofl2:, jakos mało kreatywny ten dzień , spedzony przed tv albo kompem, amąz jeszcze nie wrócił z pracy , z nikim nie gadałam cały dzień , czuję jak w dziczy lub na bezludnej wyspie, wiem , że cezary nadrabia za całą grupę przedszkolną, ale mam nie dosyt porozmawiania o czymś zwyczajnym :wściekła/y: a nie traktorkach czy kombajnijakach:-D:rolleyes:

Ostatnia edycja:
reklama
hej jestem,,,, wlosy zrobione, tylko musze polozyc mala najpierw i zachecic meza zeby fotke strzelil... ale poczekajcie jeszcze chwile to sie uwolnie od malej,,, no i znowu idzie spac pozno:wściekła/y: wcale na zmeczona nawet nie wyglada,,, ale coz nie bede czekac do polonocy:baffled:

ok, ze zdjec nie jestem zadowolona ale to zawsze,,, mala spi a ja padam bo myslalam ze odjade 3 godziny na krzesle:baffled:

jedna fotka jest bokiem zeby bylo widac brzuszek, a druga przodem zeby bylo widac fryzure,,,,

wgwbit.jpg

miowls.jpg

Agata fryzurka suuper :-) no i slicznie wygladasz :tak::-)!!! Oplacilo sie tyle siedziec na tym krzesle :-D...
Ana Natala juz spi...miala male problemy z zasnieciemm ale kolysanka dala rade:-D...a co do pogadania to ja nawet z Ntalka sobienie pogadam bo w przedszkolu...no teraz z Tomkiem bo pracuje do 15 tylko bo sie nadgodzinki skonczyly. Musimy sie koniecznie spotkac:tak:

dzieki,,,,, musialam wyciac troche tych wlosow bo mam jak szczotke do zamiatania:-D a co do brzuszka bo naprawde nie wygodnie sie juz siedzi,,,, teraz tez sie krece na kanapie:baffled:

mi tez najlepiej sie teraz lezy:-D
a zaraz znikam bo niemialam drzemki i chyba mnie cosik bierze ;-), moze zasne wczesniej niz o 3
No to milego plotkowania i Slodkich Snow dla Was i Maluszkow :-)

ps Tomek juz dawno marudzi ze na forum siedze...ale to dla mnie jedyna jak na razie rozrywka...:-D

ogolnie fajna babka z tej fryzjerki. Pokazalam je te fotki co wam i z ta grzywka to powiedziala mi ze mialabym troche roboty i wytniemy tak zeby sie ukladaly, bo przy dziecku nie bede miala czasu na siedzenie w lazience. Ogolnie tak jak to robila to niby w domu, ale ma bardzo fajne produkty pracuje na matrix juz od 10 lat. Ma swoj salon w PL i naprawde wie jak sie do tego zabrac.....wycieniowala mi tyle tych wlosow, ze moznaby poduszke z tego zrobic:szok: ale ja tak chcialam, bo mam ich za duzo i sa za ciezkie i wygladaja jak miotla bez cieniowania:baffled:

zobaczymy jak to bedzie po myciu, bo teraz sa potraktowane prostownica;-)

moj tez mowi ze jestem uzalezniona, ale to zadna nowosc:-D

Marta zycze sobie i Tobie zebysmy zasnely wczesniej bo ja tez po 3 wczoraj:szok: ale dzisiaj padal i oczy mnie bola, wiec moze sie uda....

mala tez spi, troche pokrzyczala, ale nie bylo ryku tylko mnie wolala i potem dala sobie spokoj,,, spi..

reklama
Agata fryzurka suuper :-) no i slicznie wygladasz :tak::-)!!! Oplacilo sie tyle siedziec na tym krzesle :-D...
Ana Natala juz spi...miala male problemy z zasnieciemm ale kolysanka dala rade:-D...a co do pogadania to ja nawet z Ntalka sobienie pogadam bo w przedszkolu...no teraz z Tomkiem bo pracuje do 15 tylko bo sie nadgodzinki skonczyly. Musimy sie koniecznie spotkac:tak:
no to super , że spi , ja teraz pracuje nad tym , żeby sam zasypiał w pokoju:baffled:
powiem ci , że ja tez wspomagam sie kołysankami:tak:, mam takie piękne , że same mnie powalaja z nóg:tak:.
a co do spotkania to na razie nie chcę cię narażac , nie ma mowy , bo we mnie pełno wirusów drzemie:-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry