Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Narazie jestes w domu wiec kladzenie malej ukladaj do siebie. Moze wiele sie ze mna osob nie zgodzi, ale ja tak robilam, przynajmnniej tez sie moglam wyspac
a jednak wypoczeta mama to skarb;-)
była zadowolona, ja na początku wykorzystywałam chwile kiedy on drzemie i też się kładłam przy nim, ale kąpiel i zasypianie nocne zaczynałam o 19-20.teraz uważam , że dziecko powinno miec swoja pore bo widze zależności w jego zachowaniu jak chodzi spac , jest podrażniony, nerwowy i marudny w dzień. dlatego staram się od miesiąca nad tym pracowac i juz nie patrze na siebie.
nie wiem jak to bedzie.. martwi mnie to bo poki co wizja bycia tutaj gdzies tak conajmniej przez rok? no chyba ze naprawde sie wybudujemy ale nie chcielismy bo i tak nie planujemy zostawac w Hovden na stale a na budowach zawsze sie traci..
i tak przez pierwsze 2 miesiace robilam. Pozniej juz normalnie czyli raz dziennie ale to bardziej ze wzgledu ze Natala bardzo lubila sie kompac
...normalnie byl krzyk jak ja wyciagalam...a jak byla wieksza to sie kurczowo wanienki chywtala skubana
A teraz muje co drugi dzien a wloski jak mi sie chce ;-). DZisiaj miala 4 razy myta pupe,mmysle ze starczy
.
....a z tymi zaleceniami to rob jak Ty uwazasz
, nie daj sobie narzucsc czyjes woli bo My mamy instynkt i on jest tez wazny
...