reklama

mamy z norwegii

tesciu dzwonil ze przywiezie dzisiaj kolyske, bo jest u niego z powodu braku miejsca u nas. Wyjezdzaja dopiero w przyszlym tygodniu wiec nie wiem co im sie tak pospieszylo:confused: no nic bedzie mi stala w sypialni i bede sie o nia potykala az nie bedzie potrzebna:baffled:

reklama
ej u mnie zrobilo sie jakos tak jasniej.... podlog nie mylam juz od dawna:baffled: moze wyspie sie po takim zasuwaniu, bo w dzien tez nie spalam, jest nadzieja.

A rzeczywiscie z budowlanka to nieciekawie teraz:szok: znajomy teraz dostal prace w okolicach Oslo. Chcial sie zaczepic gdziekolwiek i udalo mu sie na szczescie w firmie ktora czysci rury wentylacyjne. Sam mowi ze ma farta bo to jest usluga ktora wynokuja dla firm dla McDonalda itp, wiec nie zwiazane z budowaniem, bo koledzy robote traca tez.......pedzcie tych swoich zeby skladali cv w innych firmach, zawsze to jakas szansa ze sie zaczepia gdzie indziej:tak:

moj mąż nie pracuje w budowlance , działa w firmie z jachtami jako mechanik-alektryk....

Aniu! to jakas pomylka! ja mam urodziny w lipcu! czy Ty moze masz cos innego na mysli a ja poprostu nie rozumiem..
ale skoro juz o tym mowa to..

DZIEWCZYNY!! :-D

to pierwsz rocznica na forum :-DBB

A moj mowi ze to i tak nic nie daje :-D ale ja twardo " ze tak i ze nie ma narzekac bo bedzie mial 6 tyg bez :-D"
No to znalezliscie rozwiazanie z Sandra...suuuper :-)
A ja wlsnie sie dowiedzialam ze moja babcia (85lat) ma raka z przerzutami. a zaczelosie wszytsko jakies pol roku temu ze w szpitalu wyladowala a oni jaleczyli neurologicznie zamiast sprawdzic czy niema raka...no i etraz wyszlo...w srodku nie ma juz nic zdrowego...a najlepsze jest to ze wypisuja ja za szpitala do domu...a moja mam asama sie nia opiekuje a najzdrowsza to tez nie jest, kregoslup i operacje kolana miala niedawno, wiec po romowie z ciotkami oddaja ja do hospicjum...aha a babacia nie chodzi juz i prawie nie mowi i w dodatu nie ma z nia kontaktu, "odjechala"...pozatym meczy sie jak cholera bo ma padaczke poudarowa(...)
no takze w PL lekarze tez nie sa suuper :no:...dobrze ze moja Mama ma znajomosci bo tak to dupa...a najlepsze jest to ze tesciowka ktora pracuje w sluzbie zdrowia nic nie pomogla :no::angry:...a tez ma wtyki...powiedziala ze moja mama ma wiecej znajomosci :szok:...taaaa ale mojamama niepracuje w sluzbie zdrowia :wściekła/y::crazy::crazy::crazy:...jetsem zla na tesciowke:crazy:
Marta bardzo mi przykro , nie martw się , ale z ta teściowa to grube przegiecie , ale przykra ta twoja teściowa:-(

tak Marta. czas leci no ale do 4m-cy to jeszcze pare dni zostalo! :-) a potem przedszkole i ani sie patrzec jak mi jakiegos chlopca z pierscionkiem przyprowadzi! :-D a propos przedszkola i Natalki! dzieci nie majå na Niå zlego wplywu? :-D mam na mysli czy nie zmienilo jej sie z podejsciem do tatuazy? :-D:-D .. a wiecie.. ja lubie ten program Miami Ink i tak jak kiedys mialam jazdeczke na tatuaz, potem mi przeszlo a teraz znowu po glowie mi chodzi!! czlowiek na stare lata to glupieje! :-D ale,ale - kto wie!? a Wy dziewczyny? ktoras jakås dziare ma - jakås wieziennå cy cu$? :-D
ja tez mam jazdeczki na tym punkcie , i po tym kolczyku zachcialo i się tatułażu , alr chciałam to zrobic w PL, bo nie jest drogo i jakos łatwiej dogadac sie w tej kwestii, tylko zabrakło mi czasu...wymyśliłam sobie , że tez gdzieś z boku pod talia , no bardzo mi sie podoba na stopie , ale to potwornie boli , bo tam jest bardzo wrażliwa skóra...taki pnacy lisc czy gałąź mi się marzy:tak:

Ania to super ze nie w budowlance:tak: fakt ze jak sie robi przestoj to odbija sie tez na inne rzeczy ale budowlanka cierpi teraz najbardziej.

cos bym dobrego zjadla. na obiad nie mialam ochoty i teraz boje sie ze napcham sie czekolady:baffled: tak na wieczor.

A ty Marta z zadnymi rozstepami nie wyskakuj mi, bo ja tez nie mam zadnego, ale wszystko przede mna:baffled:

a ja klade mala spac o 21 bo spala max. 40 minut w samochodzie tylko i robie sobie wieczor pieknosci... tzn. poprostu dlugi prysznic i musze sie wydepilowac porzadnie bo teraz trzeba bedzie sie pilnowac. Znajac mnie to ja zamiast skupic sie na rodzeniu to bym myslala ze kazdy patrzy mi na wlosy na nogach:szok: maz sie smieje ze tam przyzwyczajeni i nikt zwraca uwagi, ale wez i tu mi tlumacz jak ja wiem swoje:-D

tak gadacie o tych tych tatulazach az mi sie tez zachce:szok:

a ja klade mala spac o 21 bo spala max. 40 minut w samochodzie tylko i robie sobie wieczor pieknosci... tzn. poprostu dlugi prysznic i musze sie wydepilowac porzadnie bo teraz trzeba bedzie sie pilnowac. Znajac mnie to ja zamiast skupic sie na rodzeniu to bym myslala ze kazdy patrzy mi na wlosy na nogach:szok: maz sie smieje ze tam przyzwyczajeni i nikt zwraca uwagi, ale wez i tu mi tlumacz jak ja wiem swoje:-D

tak gadacie o tych tych tatulazach az mi sie tez zachce:szok:

DEPILUJ , DEPILUJ:tak::tak::tak:

aaaaaaaaaaaaaaaa przypomnialo mi sie zadzwonilam do tej poloznej prywatnie, zeby sie umowic na akupunkture, ale nie dam jej na sobie zarobic. Wiecie co ja do niej ze mam zapisane na kartce ktora mi dala ostatnio co mi robila i chce zeby zrobila to samo, a ona ze to dopiero na 3 wizycie:wściekła/y: jak to pytam sie, ostatnio bylo na pierwszej:crazy: no tak czyli chcialaby 3 razy po 360 koron:crazy:

pojde do tego co maz chodzil i sie z nim dogadam i tysiaka ode mnie nie wyciagna, bo jak tak to dziekuje i wole sobie poczekac. A masaz mi moja polozna powiedziala ze od 39 tygodnia moze mi robic tylko ze moze byc bolesne, ja wiem ja to jest bo mialam kiedys, wierzcie mi ze lepsze te kilka minut niewygody i zeby szybciej poszlo. Moze to sprzatanie dzisiaj bylo z tego nerwa co mi skoczyl:baffled:

hej Aniu. sorki ze ja nieskojarzylam z rocznicå ale tam Ci sie i tak blåd wkradl.. bo widzisz Ty juz bylas zarejestrowana w pazdzierniku ale ja z Dziewczynami na "Mamuskach z Norwegii" w listopadzie sie pokazalysmy! :tak: bo jak juz przy tym jestesmy to ja dopiero jutro rano (rowny rok temu) w ciåze bede zachodzila!!

a z tatuazem to widze ze mamy podobne klimaty bo ja o tym co to na boku to wlasnie o jakims pnåczu / bluszczu myslalam a na plecach smoka.. no to moze podejdziemy do pracowni razem - wiem ze jest w Bergen! i zrobimy sobie to samo! :-D

..a zmalych kiedys wymyslilam sobie (jakis motyw kwiatowy) i pomyslalm o lotosie=lilii wodnej.. normalnie tak mnie tknelo! i sprawdzilam i okazalo sie ze ten kwiat odpowiada mojeju znakowi zodiaku.. szukalam wzoru, nawet cos tam ciekawego widzialam ale gdzie to umiescic.. nad posladkami nie chce, to juz bardziej lopatka, albo wlasnie na nodze.. Aniu! a ty piszesz stopa. chodzi Ci kostka czy pod spodem? :szok: nie wiem moze to glupie pytanie no ale przeciez tez widoczny na tyle na ile potrzeba czyli np. przy opalaniu! :)))

a wiecie, musze jutro albo w piåtek koniecznie kupic Emmie jakiegos gryzaczka na Jej maly pyszczek bo te co ma to za duze a Ona naprawde potrzebuje.. jak jej dalam mojego palca to tak go memlala a jak zabralam to niezadowolona...

Ostatnia edycja:
NO PEWNIE , teraz dopiero spojrzałam , ale gapa ze mnie :-D:-D:-D....to i reszta jest z listopada:-D:-D:-D.
a co do gryzaczków , pewnie kup jej , mój to lubiał sobie pomietolic

raxftf.jpg

tu mial 4 miechy

reklama
o widzisz! i Czarusia masz i gryzaczek na zdjeciu tyz!! Ty to normalnie wszystko masz!! :-D jak tak patrze to Emma wyglåda podobnie (tak na oko - wzrostem) w tym samym okresie (no prawie).. a gryzaczek fajny, maciopci, akurat, bo Moja to ma takie kobyly! :crazy:

notabene.. naczytalam sie tych artykuløw o porach usypiania dzieci i polozylam Emme o 20:00. to jakac 1-1,5h wczesniej niz normalnie wiec ciekawe jak mi pøjdzie.. wiem ze trzeba malymi kroczkami ale juz mi marudzila wiec zaryzykowalam.. tyle ze nie zjadla za duzo wiec nie wiem o ktorej sie zbudzi.. mam nadzieje ze jeszcze przed moim polozeniem sie.. no ale zobaczymy!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry