Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...a pozatym jak sie boi ze gozwolnia to niech idzie do lekarza i powie mu ze potrzebuje zwolnienie lekarskie i to jest 100% platne
, tylko zeby lekarz mu na dluzej wystawil...zema np depresje i nie moze chodzic do pracy....tutaj takie zagrania tez sa ;-), tylkomusi bysc jakis w miare lekarz
...moze w sypialni da rade...ahhh... a robisz jakies specjalne pozy zeby "dalej poszlo", np nogi do gory czy cos, zaby ani jedna kropelka nie wyleciala
?
..jak ten czas leci
...jeszcze troche i bedzie pol roku
!!!!!!!!!!
ale maz zawsze mowi nogi do gory, nogi do gory
mam niezly ubaw z niego bo on to tak na 100% powaznie mowi. Wkurza sie troche jak widzi ze sie smieje
szlak by to trafil...... bo tak naprawde to ja mam jeszcze czas, jestem dwa tygodnie przed terminem. Ale coz moge robic co chce, a jak postanowi sie pozniej urodzic to i tak postawi na swoim.
ale ja twardo " ze tak i ze nie ma narzekac bo bedzie mial 6 tyg bez
"
...dobrze ze moja Mama ma znajomosci bo tak to dupa...a najlepsze jest to ze tesciowka ktora pracuje w sluzbie zdrowia nic nie pomogla 
...a tez ma wtyki...powiedziala ze moja mama ma wiecej znajomosci
...taaaa ale mojamama niepracuje w sluzbie zdrowia 

...jetsem zla na tesciowke
...tylko zeby do migdlakow nie doszlo bo "to" niezbyt smaczne jest 

a propos przedszkola i Natalki! dzieci nie majå na Niå zlego wplywu?
mam na mysli czy nie zmienilo jej sie z podejsciem do tatuazy? 
.. a wiecie.. ja lubie ten program Miami Ink i tak jak kiedys mialam jazdeczke na tatuaz, potem mi przeszlo a teraz znowu po glowie mi chodzi!! czlowiek na stare lata to glupieje!
ale,ale - kto wie!? a Wy dziewczyny? ktoras jakås dziare ma - jakås wieziennå cy cu$? 
bardzo przykra sprawa z twojå Babciå..i mi tez jest przykro..
....a teraz tak mysle ze nawet troche na dobre bo przyleci i sie przyuli albo da Ci takiego calusa ze
...i mowi ze Mnie kocha i takie tam....ale mysle ze to ogolnie rozwojowo poszlo, ze nie ptrzez samo przedszkole ;-)...
...nie machniemy reka a tu 40dziecha na karku 

ale znam takie ktorym smakuje
mysle ze pomysl z tym hospicjum nie jest zly. Ja ogolnie to mysle ze na starosc to nie bedzie takie zle mieszkanie w takim domu, przynajmniej towarzystwo miec bede, a nie taka zamknieta w domu i zdana tylko na czyjas pomoc bo przeciez samemu bedzie ciezko

dlatego tez nie jestem pewna co bym chciala..wiec nie zrobie dopøki mnie nie oswieci!