reklama

mamy z norwegii

Ania. no nie gadaj.! :szok: te nekrologi z jednym zdjeciem.. to wcale nie takie normalne jest! :szok: ale wiesz co? ja slyszalam ze (jesli dobrze pamietam ktos ze strony taty Jorgeira) u niego w rodzinie tez ktos "zbieral" nekrologi!!! :baffled: brrrrr....
a tak swojå drogå skoro szafa ma ze 100 lat to musi sie fajnie prezentowac czyz nie? a inne sprzety? så jakies naprawde fajne? ja tylko tak pytam - bo lubie antyki..

reklama
6cyq8om.jpg

co do chłopakow...
kurcze Kasia ...mój M byl na lunchu i powiedzial mi zlą wiadomośc ....w pracy szykuja sie zwolnienia ...on chce wracac do PL:baffled:, CIĘŻKI TEMAT ......

POGADAM Z NIMI, a co do spania ,to sobie drzemią w wózkach pod zadaszeniem przy przedszkolu, chyba zapytam czy moze w środku , bo na bank jest taka możliwośc.trzeba pogada i tyle , one są miłe, ale nie daja rady z wszystkimi:baffled:.
a co do tej dziwnej koperty , to nie rozumiem po co ona tam była ukryta?????
a, żeby zbierac nekrologi , dobre , jedni zbieraja znaczki , inni hoduja gołębie a inni nekrologii, dobre:)))))

Ania. no nie gadaj.! :szok: te nekrologi z jednym zdjeciem.. to wcale nie takie normalne jest! :szok: ale wiesz co? ja slyszalam ze (jesli dobrze pamietam ktos ze strony taty Jorgeira) u niego w rodzinie tez ktos "zbieral" nekrologi!!! :baffled: brrrrr....
a tak swojå drogå skoro szafa ma ze 100 lat to musi sie fajnie prezentowac czyz nie? a inne sprzety? så jakies naprawde fajne? ja tylko tak pytam - bo lubie antyki..
według mnie to za dobrze to się nie prezentuje, mi się to kojarzy jak gdzieś pojedziesz na działke , albo wczasy za komuny:rofl2::szok:bleeeeeeee....
nie wiadomo jak posprzątam , zawsze wyglada jak kupa , straszne mieszkanie, staje na glowie , żeby jakoś wstydu nie było jak goście przychodza , ale normalnie sie nie da:crazy:, teraz chcemy wytapetowac albo pomalowac sciany i kupic kuchenke nową, co chwile jakies plany , ale wszystko upada bo z miesiąca na miesiac wyskakują jakies inne wydatki, nie mam siły , a teraz jeszcze te problemy w pracy męża:wściekła/y: to juz nie wiadomo czy cos inwestowac , czy nie????a co do domu , to jakis dziwny jest, ale zwenetrznie mi sie widzi , bo ja tez lubuje sie w starych domach...

a do pl to nie chce jechac , już mu powiedziałam, a on , ze ja wróce do swojej starej pracy a on do stoczni w Gdyni , chyba go pogieło, wyjaśniłam mu po krótce , że mam inny plan, a on , ze czarka zabiera do pl , ale z tym to żartował:)))na razie to tak na spokojnie i jak wszystko sie wyjaśni , to pogadamy sobie, a druga sprawa , to nie moga go tak od razu zwolnic , bo jest na stałe i wyprwak , uropowe musza wypłacic , no i przeciez może szukac pracy w innym miejscu , a on paniaka..

Ostatnia edycja:
no wlasnie! to nie jest takie hop-siup ze Go zwolniå!! jeszcze zasilki så! i odpowiednie ograny w szukaniu pracy pomagajå..:tak: a jesli moge zapytac o Twøj dom.. to wy mieszkacie w takim wolnostojåcym i wynajmujecie caly czy w wielorodzinnym? ile macie metrøw?

no tak zasilki dla bezrobotnych sa , dostajesz 8000kr, bo w tamtym miesiącu juz pare osób zwolnili i nasz znajomy polak tyle dostaje, tylko jak na 3 osoby :baffled:,

a co do domu , to powiem szczerze nie wiem ile matrów , potem napisze, a to jest taki wolnostojacym , chyba tak mozna go nazwac i wynajmujemy dół , mamy salon z kuchnia , , sypialnie , i malutki pokój z łózeczkem dla dziecka , ale tam jest garderoba:rofl2:.wygląda tak:
og9nyt.jpg

16h2ki.jpg

bgsapg.jpg

z trzech stron mam widok na cmentarz:rofl2:

dziewczyny właśnie mój M dzwonil i po zebraniu....zwolnili 14 osób , prawie samych polaków i rumunów:-(, trzech na postojowe:-(,no nie wiem co teraz....
firma nie ma sie najlepiej:baffled:

Aniu. no ale twojego jeszcze nie zwolnili prawda? møwili cos ze szykuje sie wiecej zwolnien? :zawstydzona/y: bardzo trzymam kciuki zeby a Was wszystko dobrze sie potoczylo.. przede wszystkim PO TWOJEJ mysli!!
a dom bardzo ladny, ogromny!! a såsiedztwo cmentarza wyjasnialoby te niecodzienne hobby lokatrorøw sprzed lat! :-D
a wiecie co? Jorgeir wpadl na chwile, przywiøzl mi koperte. patrze na adres i nazwisko - Polka z Norwegii ale kobity nie znam! otwieram a tam "Straznica"..i list. jeszcze nie czytalam, tylko ze znalazla mnie w ksiåzce telefonicznej.. wszedzie Ciebie znajdå!! :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry