plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
Ania. no nie gadaj.!
te nekrologi z jednym zdjeciem.. to wcale nie takie normalne jest!
ale wiesz co? ja slyszalam ze (jesli dobrze pamietam ktos ze strony taty Jorgeira) u niego w rodzinie tez ktos "zbieral" nekrologi!!!
brrrrr....
a tak swojå drogå skoro szafa ma ze 100 lat to musi sie fajnie prezentowac czyz nie? a inne sprzety? så jakies naprawde fajne? ja tylko tak pytam - bo lubie antyki..
te nekrologi z jednym zdjeciem.. to wcale nie takie normalne jest!
ale wiesz co? ja slyszalam ze (jesli dobrze pamietam ktos ze strony taty Jorgeira) u niego w rodzinie tez ktos "zbieral" nekrologi!!!
brrrrr....a tak swojå drogå skoro szafa ma ze 100 lat to musi sie fajnie prezentowac czyz nie? a inne sprzety? så jakies naprawde fajne? ja tylko tak pytam - bo lubie antyki..
juz nie chodzi mi o te DM.. tylko ze Wy do PL.. 
, teraz chcemy wytapetowac albo pomalowac sciany i kupic kuchenke nową, co chwile jakies plany , ale wszystko upada bo z miesiąca na miesiac wyskakują jakies inne wydatki, nie mam siły , a teraz jeszcze te problemy w pracy męża
to juz nie wiadomo czy cos inwestowac , czy nie????a co do domu , to jakis dziwny jest, ale zwenetrznie mi sie widzi , bo ja tez lubuje sie w starych domach...
a jesli moge zapytac o Twøj dom.. to wy mieszkacie w takim wolnostojåcym i wynajmujecie caly czy w wielorodzinnym? ile macie metrøw?