^marta^
mamuśka
Ojej, wspolczuje normalnie....z jednego w drugie
:-(... a te przedszkola to normalnie dziwnie sa
...kurde wez pozniej Swojego niech im cos powie
...glupie babsztyle....ehhh....dlatego norwedzy chca polskie przedszkolanki bo sie zajmuja calym dzieckiem a nie tylko jego czescia...tomek mi powiedziala ze ostatnio widzial jak jedna opiekunka sie wydarla na dziecko
normalnie szook
...pytalam sie Natalki czy jakkas pani na nia krzyczala w przedszkolu, mowi ze nie wiec jej wierze bo od razu by powiedziala ;-).
A przeciez Nasze dzieci pochodza z europy srodkowej a nie z polnocnej i u nas jest inny klimat i powinny zadbac bardziej o to...zreszta kazde dziecko byloby chore jakby spalo w mokrych rzeczach
Dobra koniec biadolenia...mieszkanie wypucpowane, oprocz Natalki pokoju ale to posprzatamy "razem" jak z przedszkola przyjdzie
Uciekam chasku
:-(... a te przedszkola to normalnie dziwnie sa
...kurde wez pozniej Swojego niech im cos powie
...glupie babsztyle....ehhh....dlatego norwedzy chca polskie przedszkolanki bo sie zajmuja calym dzieckiem a nie tylko jego czescia...tomek mi powiedziala ze ostatnio widzial jak jedna opiekunka sie wydarla na dziecko
normalnie szook
...pytalam sie Natalki czy jakkas pani na nia krzyczala w przedszkolu, mowi ze nie wiec jej wierze bo od razu by powiedziala ;-).A przeciez Nasze dzieci pochodza z europy srodkowej a nie z polnocnej i u nas jest inny klimat i powinny zadbac bardziej o to...zreszta kazde dziecko byloby chore jakby spalo w mokrych rzeczach

Dobra koniec biadolenia...mieszkanie wypucpowane, oprocz Natalki pokoju ale to posprzatamy "razem" jak z przedszkola przyjdzie

Uciekam chasku

Mala potem rano mnie budzi i ja nie do zycia jestem. Nie wiem czy to cos pomoze, ale przynajmniej bede miala swiadomosc ze zrobilam wszystko co moglam ze swojej strony. Biore sie za sprzatanie dzisiaj porzadnie bo bede miala tez waznego goscia jutro. Ale tak czy tak to szorowanie podlog idzie w ruch
, no i pełno wyciętych starych nekrologów...nawet z 59 i 67 roku
a wogole wyjasnij mi - Dzieci spiå na dworzu w deszczu?