reklama

mamy z norwegii

Ojej, wspolczuje normalnie....z jednego w drugie :no::-(... a te przedszkola to normalnie dziwnie sa :baffled: ...kurde wez pozniej Swojego niech im cos powie :crazy:...glupie babsztyle....ehhh....dlatego norwedzy chca polskie przedszkolanki bo sie zajmuja calym dzieckiem a nie tylko jego czescia...tomek mi powiedziala ze ostatnio widzial jak jedna opiekunka sie wydarla na dziecko :szok:normalnie szook :szok:...pytalam sie Natalki czy jakkas pani na nia krzyczala w przedszkolu, mowi ze nie wiec jej wierze bo od razu by powiedziala ;-).
A przeciez Nasze dzieci pochodza z europy srodkowej a nie z polnocnej i u nas jest inny klimat i powinny zadbac bardziej o to...zreszta kazde dziecko byloby chore jakby spalo w mokrych rzeczach :crazy:
Dobra koniec biadolenia...mieszkanie wypucpowane, oprocz Natalki pokoju ale to posprzatamy "razem" jak z przedszkola przyjdzie :tak:
Uciekam chasku :-D

reklama
Hej Dziewczyny!! juz widze ze po dniu nieobecnosci mam troszke do nadrobienia, ale tak jak Wam pisalam - ja sobie wczoraj DETOX od kompa zrobilam..jedyne co to bylam pare razy sprawdzic jak sie sytuacja rozwija no i poczytalam ten link od Ani o snie.. DZIEKI WIELKIE!!

dziewczyny jak tam z Waszym przekonywaniem mezøw o koncercie DEPCZESZ MOCZ!! :-D uzyjcie jakis swoich tajnych broni, czy kobiecych argumentow!! slyszalam ze Ania jest juz na dobrej drodze!! :-D ja jeszcze skontaktuje sie z Izå bo moze i Ona z mezem bedzie reflektowac..

tak pozatym siedze dzisiaj caly dzien w domu bo J. ma 2zmiany. wiec szkola w tym tygodniu odpada - wczoraj sie nie czulam, a jutro wyjezdzamy do Ulvik.. a wogole to do dupy mialam noc. myslalam ze sie udusze przez ten suchy kaszel. a przez te odglosy Emma nie spala za dobrze wiec tak w kolko macieja..teraz spi sobie w kolysce..

Hej Dziewczyny!! juz widze ze po dniu nieobecnosci mam troszke do nadrobienia, ale tak jak Wam pisalam - ja sobie wczoraj DETOX od kompa zrobilam..jedyne co to bylam pare razy sprawdzic jak sie sytuacja rozwija no i poczytalam ten link od Ani o snie.. DZIEKI WIELKIE!!

dziewczyny jak tam z Waszym przekonywaniem mezøw o koncercie DEPCZESZ MOCZ!! :-D uzyjcie jakis swoich tajnych broni, czy kobiecych argumentow!! slyszalam ze Ania jest juz na dobrej drodze!! :-D ja jeszcze skontaktuje sie z Izå bo moze i Ona z mezem bedzie reflektowac..

tak pozatym siedze dzisiaj caly dzien w domu bo J. ma 2zmiany. wiec szkola w tym tygodniu odpada - wczoraj sie nie czulam, a jutro wyjezdzamy do Ulvik.. a wogole to do dupy mialam noc. myslalam ze sie udusze przez ten suchy kaszel. a przez te odglosy Emma nie spala za dobrze wiec tak w kolko macieja..teraz spi sobie w kolysce..
Kasia kuruj się :tak:, życze zdrówka, a co do książki o śnie , to tez mi poleciła mamaz BB, mam nadzieję , że i Agathe się przyda:tak:.

no jestem , Czaruchna jest zazdrosna o kompa i jak podchodze do niego od razu zachodzi mi droge i coś wymysla , najlepsze jest to , że wynajduje zawsze w tym momencie jakieś popsute zabawki i czeka aż naprawię , mysli , że jest cwany , ja już mam go pod wielkim okiem obserwatora , cwaniak po tatusiu, rada dla innych -NIE DAJCIE SIE WYKORZYSTYWAC , NAWET JAK PŁACZE W NIEKTÓRYCH SYTUACJACH BO TO MAŁE POTWORNICKIE TERRORYSTYCZNE ZAGRANIA NASZYCH POCIECH:-D....

NO ,ale chciałam wam coś napisac....
rano przeszukiwałam komodę , jest bardzo stara , jak wcześniej pisałam , wszystkie meble są z innej epoki,wnetrze też .... zreszta dom tez ma ponad 100 lat. no i w tej szafie na dnie sa jakieś papierowe podkładki a pod nimi znalazłam kopertę , malusią , przeżółkniętą ....trochę o nie przyjemnym zapachu...wiecie co bylo w środku?:szok:

hej

wiecie co ja zaczynam miec serdecznie dosc tej ciazy:crazy: dzwonie dzisiaj do poloznej prywatnie na ta akupunkture i masaz szyjki bo mnie szlak trafi. Nie dosc ze nie moge zasnac, to jeszcze budze sie co chwila i zansac nie moge. Makaskra tak sie zyc nie da:angry: Mala potem rano mnie budzi i ja nie do zycia jestem. Nie wiem czy to cos pomoze, ale przynajmniej bede miala swiadomosc ze zrobilam wszystko co moglam ze swojej strony. Biore sie za sprzatanie dzisiaj porzadnie bo bede miala tez waznego goscia jutro. Ale tak czy tak to szorowanie podlog idzie w ruch:crazy: tylko moze sie najpierw ogole i wykapie zebym w razie czego tak na porodowke nie trafila:baffled:

wiecie moze mam kryzys dzisiaj i bede probowac pozbyc sie tego brzucha, ale i tak przeczucie mi mowi ze bedzie po terminie.... tylko sie bede na maksa wkurzac, ale nic mam nadzieje ze to moja ostatnia ciaza:tak:

Ania, Marta wspolczuje wam chorych dzieciaczkow, przechlapane, a ty szczegolnie Marta na samym koncu jeszcze chore dziecko:sorry2:

Oj Agathe , daj jescze troche rady , bardzo mi ciebie szkoda, co za okropne końcówkowe dolegliwości:crazy:

w sumie jak troche otrzeźwiałam , to to nic takiego ....:-D
ale , żebyscie wiedziały moja mine za pierwszym razem:szok:
27x1n3r.jpg

fajnie się czasem powkręcac:-D:-D:-D
no dobra juz piszę : w środku bylo małe czarno- białe zdjęcie jakiegoś małżeństwa, może po czterdziestce:confused:, no i pełno wyciętych starych nekrologów...nawet z 59 i 67 roku:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
sluchaj Ania. moze zapytajcie grzecznie tych opiekunek w przedszkolu czy one Czarusia przebierajå.. i popros zeby tak bo nie po to On ma te ubranka zresztå nie tedy droga zeby te dzieci wiecznie chore byly!! o co tym francom chodzi? zeby mniej przyszlo to mniej roboty??!! :wściekła/y: a wogole wyjasnij mi - Dzieci spiå na dworzu w deszczu? :szok: gdzie?
ja podejrzewam ze jak moja Emi$ pojdzie do przedszkola i bedå takie akcje to w dupie mam ze bedzie za darmo ale ja im powiem co o tym sådze bo ja ogolnie sie nie czaje..:wściekła/y::wściekła/y:!!!! normalnie wkurzajåce to. wspolczuje Wam dziewczyny chorych dzieciaczkow, mam nadzieje ze im sie polepszy.. :-)

ps. Emi$ obudzona. chyba bede musiala troszke sie Niå zajåc..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry