reklama

mamy z norwegii

moja corka tez ma niesamowite wyczucie i to do dzisiaj:crazy: pamietam jak byla u nas w sypialni to tez tak bylo,,, my cos tam zaczynamy i to po cichutku a ona juz sie rusza:baffled:

ja moja wyesportowalam okolo 5 miesiaca chyba, choc czasem juz spala w salonie, bo mniej sie budzila jak nie czula mleka ode mnie.

reklama
dokladnie i ja się podlączam do słuchania instynktu:tak:
lekarka w przychodni twierdziła przy badaniu , że Czarek jest zdrowy ja sie upierałam , że nie , bo jakoś tak harczy w dzień i spi nie spokojnie, on twierdziła , że jest oki i chciała go szczepic , ja się niezgodziłam , potem dała mi skierowanie na prześwietlenie na pucka do szpitala- tam wyobraźcie sobie , ze musiałam czekac na wyniki 2 godziny bo mieli strajk i czekałam z chorym dzickiem na korytarzu tylko , żeby opisali zdjęcie 2 godziny, pojechani naprawdę:szok: no i wyszło , że jest wszystko w porządku , mi to nie wystarczyło i poszłam do prywatnego lekarza i co mial zapalenie płuc!!!!!!!!!!!!!!!!! wiecie co by było jak zgodziłabym się na szczepienie:angry::baffled::angry:

brawo Ania, gratuluje instynktowi, a lekarzom w szpitalu madrosci:angry: to by mu tym szczepieniem pomogli:crazy: przeciez odradza sie szczepienia nawet przy malym przeziebieniu a co dopiero przy takiej chorobie - bezmyslnosc:no:

no to bylaby jazda Anka....ja pierdziu:szok:, az strach myslec :-(...
Ja jestem umowiona na piatek do pielegniary zajmujeacej sie szczepieniami zeby porozmawiac o szczepieniu na pneumokoki ktorego Natala niemiala a moze miec...w pl jest to cholernie drogie...seria z 3zastrzykwe kosztuje ok 900 zl, ok 300 jedna szczepionka a widzialam ze tutaj jest w harmonogranmie :tak:.
A Kasiu szcepilas Emme na rotawirusy szczepionka "rotarix", to jest szczepionka doustna i jedna kosztuje w aptece ok 700 nok...trzeba zglosic ze sie chce i wtedy daja Ci zlecenie do apteki, kupujesz i idziesz do helsestation na "szczepienie" bezbolesne :-D, chociaz jedno :tak:. to jest platne z tego co wiem, ale wiecej sie dowiem w piatek;-)

no ja tez chyba pomysle tu o pneumokokach, ja juz w pl kupiłam jedna częśc k zapłaciłam 270 zł, leży w lodówce:wściekła/y: bo nie ma kiedy , ale tez pójdę tutaj do pielegniary .

a co do BB , to masakra ja mam taka luke na poczatku i musze przesunąc pół strony .....

Marta czemu usunęłas posta?

Ania dobrze slyszec ze u ciebie tez taka luka, bo juz myslalam ze u mnie cos nie tak. Ostatnio jakos mi sie dziwnie ta moja maszyna zachowuje, ale to bardziej ekran sie pozniej wlacza na poczatku jakby sie zwieszal..... no nic musze troche przy nim podlubac...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry