Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
az mi sie na samą mysl nie chce..

na mnie tez przyjdzie pora zaraz ze bedziecie zgadywac czy rodze czy nie;-)
)...
a ja musze miec bdb zabezpieczenie,bo mam dosc 

)

czuje sie przy nim jak nieuk i moje poczucie wartosci z lekka spadlo
i glupio mi ,bo pewnie sobie mysla,ze maz dobrze mowi,a ja nic....

, ale z drugiej strony wiem , że to moja wina , ze nie moge sie odblkowac , tak samo było z angielskim na początku, bo całą podstawówke , angielski na maturze , potem szkoła językowa i nie mogłam wykrztusic żadnego zdania , ajk kiedyś była u nas impreza i przyszli Norwedzy to mój maz sypał kawałami ha ha , aj jak taka pizdeczka
, druga sparawa to ta praca.... no najważniejsze , żebys się wyrwała z domu , dla mnie to jak jakaś terapia ten kurs, bo ile można siedziec w domu
. dlatego z całego serca życzę ci , żebyś się uczepiła tego kursu
. powodzonka
.
, jak ja chciałabym jeszcze czasem poczuc te przyziemne rzeczy:-(na swojej skórze, ale wiecznie coś ....
, i to od osoby , która po urodzeniu dziecka od razu poszła do pracy i jej córka też, czemu wszyscy mówia jak masz życ i co masz robic i wiedzą co jest dla ciebie najlepsze
...no kurcze Lilka albo z tym karmieniem
, co to za kumy obrzydliwe
!!!!!!!!!!!!!!!co to ich obchodzi , a w ogóle jaka porażka chwalic się , Że tyle karmiła , każdy psycholog powiedziałby jej , że to nie HALO
. 

....