Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
az mi sie na samą mysl nie chce..

na mnie tez przyjdzie pora zaraz ze bedziecie zgadywac czy rodze czy nie;-)
)...
a ja musze miec bdb zabezpieczenie,bo mam dosc 

)

czuje sie przy nim jak nieuk i moje poczucie wartosci z lekka spadlo
i glupio mi ,bo pewnie sobie mysla,ze maz dobrze mowi,a ja nic....

, ale z drugiej strony wiem , że to moja wina , ze nie moge sie odblkowac , tak samo było z angielskim na początku, bo całą podstawówke , angielski na maturze , potem szkoła językowa i nie mogłam wykrztusic żadnego zdania , ajk kiedyś była u nas impreza i przyszli Norwedzy to mój maz sypał kawałami ha ha , aj jak taka pizdeczka
, druga sparawa to ta praca.... no najważniejsze , żebys się wyrwała z domu , dla mnie to jak jakaś terapia ten kurs, bo ile można siedziec w domu
. dlatego z całego serca życzę ci , żebyś się uczepiła tego kursu
. powodzonka
.
, jak ja chciałabym jeszcze czasem poczuc te przyziemne rzeczy:-(na swojej skórze, ale wiecznie coś ....
, i to od osoby , która po urodzeniu dziecka od razu poszła do pracy i jej córka też, czemu wszyscy mówia jak masz życ i co masz robic i wiedzą co jest dla ciebie najlepsze
...no kurcze Lilka albo z tym karmieniem
, co to za kumy obrzydliwe
!!!!!!!!!!!!!!!co to ich obchodzi , a w ogóle jaka porażka chwalic się , Że tyle karmiła , każdy psycholog powiedziałby jej , że to nie HALO
. 

....