Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i skoro takie madre sa, to mozeby tak poczytaly ze po roku mleko matki ogolnie traci swoje wartosci i karminie powyzej roku jest tylko i wylacznie przyjemnoscia jezeli ktos czerpie z tego przyjemnosc
fakt ze pod koniec to tylko tylko rano i do spania, ale i tak mnie to meczylo osobisci.
psycholodzy mowia ze dziecko nie powinno pamietac wogole tego
ale nic sa ludzie i taborety
ja nie mam pojecia co do lekarza, ale jest jesdna mama z Twojej miejscowości , więc moze ona ci pomoże, musisz do nas częściej zaglądac , bo Izy nie ma codziennie, możesz też sprawdzic na tym forum:wiajcie dziewczyny!
a czy moze zna ktoras z was polskiego ginekologa w kristiansand albo w okolicach?i jak tu jest ze szczepieniami noworodkow/.bede wdzieczna za odpowiedz:-)
ups chyba nie tu na forum napisalam ale nieszkodzi moze ktporas z was jednak bedzie posadala takowa woiedze o ktora pytam

kurcze jak teraz nie przespi sie godzinke to nie dotrwa do wieczora padnie gdzies i bedzie akcja do polnocy
ale nic jesien jak nic. Jezeli uda mala padnie bo oczy trze tylko walczy nadal to moze pojechalabym potem do polskiego sklepu kupic sobie kawe dobra, bo ta pogada mnie wykancza. Spalam do 11 i znowu mi sie oczy kleja. Ta norweska to jeszcze podchodzi mi ale musze robic w takim specjalnym dzbanku, a mi sie nie chce, potem zawsze zostaje, a nienawidze wyrzucac
tak czesto potrzebuje sobie kawe na szybko zrobic tak zalac i juz, a tu dupa... te rozpuszczalne mi jakos nie przechodza, tyle lat pilam, a teraz jak zaszlam w ciaze to mi spalenizna jada i nie moge
. Czyli moge sie cieszyc ze zostajecie
(?)
w lozku zle, w salonie narzeka
wezme ja zapakuje do auta to zasnie od razu. Wstapie sobie do tego sklepu to kawe normalna mielona kupie tez. A wogole to jak nie mam polskiej kawy takiej mielonej w domu to mam obok shella stacje benzynowa i maja tam super kawe, naprarwde bardzo dobra. Wiec czesto wyjezdzam sobie 5 minut wczesniej i po drodze na shella wjezdzam. Teraz tez zawitam, bo innaczej zasne przed kierownica
ale sprobuje Cie pocieszyc ze jak cie te skurcze tak lapia to znaczy ze moze juz masz jakies rozwarcie i jak Cie wezmie tak na serio to juz tylko chwila moment i sie urodzi. Dla mnie rozwieranie sie bylo najgorsza czescia porodu, moze dlatego ze tak szybko i intensywnie. Ale masakra. Dlatego myslalam o tym masazu szyjki zeby szybciej poszlo, ale po jednym skurczu dwa dni temu mi sie odechcialo, bo przypomnialam sobie jak to bylo