Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
... ja bylam wsciekla n atesciowkeimoja mame jak urodzilam bo mowily ze to nic strasznego i nawet tak ie boli i ze szybko sie zapomina...u mnie bolalao jak cholera a nie zapomnialam ani sekundy...wsio pamietam do dzisiaj...nielubie takich sytuacji bo wole sie przygotowac na najgorsze i pozniej siemilo rozczarowac niz odwrotnie...ale wszystko zalezy od czlowieka
to nie jest tak ze ja chcialam bym niemila, ale wiesz mnie tu napierdziela rowno, a on mi tu z odprezeniem wyskakuje, jakby wogole wiedzial o czym mowi..... potem go przeprosilam ze mu sie dostalo, bo chcial dobrze, ale tez powiedzial ze nie wiedzial ze to nagle bylo az tak ostro

...no jakby tak do mie wyskoczyla z takim tekstem to by dostala po pysku

bez komentarza i to najczesciej te starsze wyskakuja z tymi tekstami, te co juz same rodzily i wiedza jak to jest
troche to dziwne, ale niech sprawdzi. Przy okazji moze zobaczy jak tam szyjka sie ma.... mi tam sie nie spieszy do porodu po ostatnim skurczu, ale czlowiek pewniej sie czuje jak wie o co chodzi;-)

takze zadzwonie do nich jednego dnia,bo mieszkaja w wiosce obok mojej :-) moze wreszcie poznam jakas fajna kolezanke :-)

przy okazji do Skatte po akt urodzenia Gabrielka,potem do lekarza
mam dosc po paru godzinach go trzymania i karmienia i tak w kolko

szacuneczek kobitko

wez madry i czekaj.... teraz to ja sobie pomoge czekac ale wtedy to sie tak balam ze nie potrafilam myslec o niczym innym