reklama

mamy z norwegii

Aniu oni przyjezdzaja w poniedzialek po poludniu...jak dla mnie to mozesz w tygodniu je odebrac :tak::-)..tylko ja nnie wiem w jakim ja stanie bede...czy juz po czy jeszcze nie :-(...ale tosoe zobaczy :tak:

reklama
wiesz co n pisz jakbyś ty to widziała i ja sie dopasuje, ja i tak tylko na chwilke wpadne , bo jak mąż mnie przywiezie to na 100% bedzie sie spieszył:wściekła/y:może dogadamy się na pv, co i ile:tak:

dziewczyny wyobraźcie sobie , że z adecco się odezwali i kazali dalej przeslac cvi dokumenty na podany adres , najlepsze jest to , że podali maila tej osoby gdzie to wysłac a to moja znajoma z adecco z Sotry, trochę sie pomieszało wszystko , bo ja chciałam do Bergen i właśnie od niej dostałam cyne o tych przedszkolankach i programie :-D:-D:-D, w niedziele ustale co dalej:tak:...ale ja teraz już nie wiem i mam stracha bo z tym językiem to lipa totalna u mnie:baffled:..z motyka na słońce....

pewnie Ania! uszy do gory!! marta ma racje! nie ma co! "do odwaznych swiat nalezy!!" :tak:
czesc Ciezarowki! no widze ze nastroje na koniec to Wam dopisujå jak to zwykle bywa na koniec! :-D wspolczuje Wam, Waszym mezom i Nam reszcie Mam przy okazji tez..bo to nie wiadomo normalnie czy sie z czyms wychylac na forum czy nie zeby jakies gromy nie polecialy..

witam nowå Mame Niunie5000 i zapraszam do przedstawienia sie na Naszym innym wåtku "kilka slow o Mamusiach z Norwegii".. ja mieszkam w Hovden - 3,5h drogi od Kristiansand gdziebywam od czasu do czasu glownie na zakupach. podobnie jak innej Mamie z tego miasta - Izie napisze ze z przyjemnosciå sie kiedys spotkam, tyle ze z Izå sie jak do tej pory nie spotkalam!! :-D wszystko przez to ze to dluga droga a zakupow do zrobienia zawsze mnustwo, ja mam malusiå 3,5mies. cøreczke Emme, a wszystko to poki co nie ulatwia mi wypadøw do KRS.jakkolwiek.. poki co zapraszam na pogaduchy tutaj do Nas na BB! :)

a mi sie humor troszke poprawil. chyba dlatego ze po 2tyg. siedzenia w domu wyszlam w koncu z Malå na spacer.. a wiadomo - swieze powietrze zawsze dobrze na czlowieka dziala.. wodole czuje sie juz lepiej - na tyle zeby zapominac o zazywaniu antybiotyku!! :crazy: 2 porcje! 1 nadrobilam (z wczoraj wieczora wzielam bardzo wczesnym rankiem) no ale okazalo sie ze wczoraj popoludniu tez wylecialo mi z glowy..fuck!

ale nic to! milego dnia Wam zycze Mamuski! ide pobawic sie z Malenkå! moze wpadne do Was pozniej! papa! :-)

no ja chwile pospalam, ale mala potem wstala i marudzi ciagle,,,ale zawsze to lepsze niz nic.

Wezme ja troche na dwor, bo u nas pogoda sie poprawila i jest super. Nie wieje, nie pada i sloneczko swieci na niebieskim niebie. Trzeba to wykorzystac po tych dniach pelnych opadow:tak:

wpadne pozniej

maz zabral mala na silownie, wiec jednak nie poszlam z na polazic, ale moze to i dobrze bo pare minut temu chwalilam sie ze u nas piekna pogoda, slonce nadal swieci a tu nagle pada z jednej strony domu:szok: nie rozumiem jak tak z czystego nieba moze padac:baffled: mam nadzieje ze nie zmokna duzo po drodze bo jest tylko 600 metrow od domu...

a ja troche wypoczeta, zajadam sie pawelkiem z polskiego sklepu i zastanawiam sie co robic,,,,przydaloby sie posprzatac, ale komu by sie chcialo:-D

Agathe ja też się dzisiaj przejechałam , pieknie sie wypogodziło , więc poszlismy na spacer i nakarmic kaczuszki na molo , po drodze zaliczyliśmy opady:-D , ale bardzo sie zdziwiłam , bo slonko ładnie sie sunęło po niebie:szok:.

reklama
nie no ja to nie rozumiem tej pogody,,,, ale coz poradzic.. zawsze musze ja ubierac na deszcz i tyle:baffled:

ale w domu blogo cisza,,, uwielbiam te moemnty, niedlugo sie skoncza:szok: no chyba ze maz wezmie dzieciaki na spacer, ale ja wtedy pewnie padne wiec nawet nie zauwaze kiedy wroca;-)

ja jak patrze na ta pogode teraz bo znowu jest pieknie, to az mnie korci zeby wyjsc,,, ale pewnie znowu lunie:baffled:

no nic ide pobuszowac w kuchni..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry