plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
..zastanawiam sie tylko w jakich kategoriach rozpatrywac mojå Emme. bo jednak dziecko butelkowe ale na mleku Mamy!
a tak na powaznie. modyfikowanego podaje max.2butelki dziennie - zalezy od ilosci odciågnietego mojego w lodøwce i to tez od tygodnia moze bo wczesniej tylko 1 w nocy.. myslalam o tym zeby od 4mies. zmienic na nr2 ale czy to nie bedzie za ciezkie? ..a z tymi innymi rzeczami to zobaczymy.. byc moze ze jak bedzie juz w polowie 4mies. to zaczne Jej cos podawac, no chyba ze (jeszcze raz sie powtorze) sytuacja zmusi mnie inaczej.. swojå drogå ta kolezanka z gory pokarmu miala mase ale juz na chwile przed 4mies zaczela podawac z wygody kaszka i sloiczki bo maly ciågle na cycu wisial.. a chlopczyk jest z 21maja wiec skonczone 5m-cy.o! a dzisiaj mowila mi ze je juz banany..a moja ksiåzeczka podaje zeby od 10mies z bananami! ja tam juz sama nie wiem.. 
a tak na powaznie. modyfikowanego podaje max.2butelki dziennie - zalezy od ilosci odciågnietego mojego w lodøwce i to tez od tygodnia moze bo wczesniej tylko 1 w nocy.. myslalam o tym zeby od 4mies. zmienic na nr2 ale czy to nie bedzie za ciezkie? ..a z tymi innymi rzeczami to zobaczymy.. byc moze ze jak bedzie juz w polowie 4mies. to zaczne Jej cos podawac, no chyba ze (jeszcze raz sie powtorze) sytuacja zmusi mnie inaczej.. swojå drogå ta kolezanka z gory pokarmu miala mase ale juz na chwile przed 4mies zaczela podawac z wygody kaszka i sloiczki bo maly ciågle na cycu wisial.. a chlopczyk jest z 21maja wiec skonczone 5m-cy.o! a dzisiaj mowila mi ze je juz banany..a moja ksiåzeczka podaje zeby od 10mies z bananami! ja tam juz sama nie wiem.. 
, nie słuchaj innych matek , ja zawsze wszystko konsultowałam z pediatrą , ja tego nie moga zrozumiec , to jest jak z tymi dzieciakami , ktore już chodzą jak mają 6 miesięcy , bo on taki silny i pchaja dziciaka i ciągna za rączki , na wszystko przyjdzie czas, takie jest moje zdanie, nie wiem czy ty totez masz w swoim otoczeniu , ale niektore matki to maja fiksa na punkcie swoich bobasów , troche dystansu i obiektywizmu , bo zachwalaja je ponad zycie , że sa ponad przecietna i takie tam , ale tak naprawde to brzuszki mają takie same
, więc nie warto wychylac się samemu z niczym samemu tylko słuchac lekarzy i czytac mądre rzeczy w internecie. ta ksiażeczka moim zdaniem jest super
. wiec rób według swojego uznania i nie słuchaj innych nadgorliwych, przepraszam , że tak napisałam , ale nie wiem jak inaczej określic ta sytuację. a druga sprawa to fajnie , ze masz kogos blisko z dzieckiem i takimi samymi problemami, super...