reklama

mamy z norwegii

oj Marta czemu ja nie posluchalam twojego posta jakis czas, najadlamm sie pizzy i teraz zgage mam:crazy: chociaz nie wiem czy to ty mowilas o pizzy czy o czyms innym,,, ale meczy mnie jak holera:wściekła/y:

reklama
poczytalam na temat karmienia z linku Ani i coz.. wyjscia nie ma tylko podkoszulke podwijac, pompke do reki i heja podtrzymywac laktacje! :-D i wydaje mi sie ze tak wlasnie zrobie - dopøki uda mi sie wlewac w Malå wiecej swojego niz modyfikowanego nie bede wprowadzala nr2, kaszek i innych sloiczkøw..i jakby mi sie to udalo to ewentualnie zaczne cos niecos w 5miesiåcu..

a jesli chodzi o søl.. slyszalam opinie jednej mamy ze dosolic troszke trzeba - zeby takie jalowe nie bylo a dzieci to trzeba przyzwyczajac.. coz. jak widac karmienie maluchøw to normalnie temat rzeka jest...:-D

dziewczyny koncze. Jorgeir wrocil.. posiedze troszke z Nim bo ostatnio niewiele Nas dla siebie..

milego wieczorka Wszystkim i dobrej nocy! papa! :))

to lec Kasia, ja tez niedlugo zmykam, bo wybyczylam sie w dzien, ale maz ma filmik wiec cos sie zapusci...

a jesli chodzi o sol to ja znowu slyszalam ze do roku nie podaje sie,,, ale tak jak mowisz temat rzeka:tak:

janie pamietam ja k dlugo nie solilam, ale moi lubia nieslone rzeczy ;-)
Agata a ja pisalam o naslesnikach i orzechach wloskich...fuuuu...ale pizza tez ciezkostrawna...wspolczuje...
Niunia a jak masz na imie :-)???
a nie zapomnijcie ze jutro czyli w nocy z soboty na niedziele przestawiamy zegarki o 1 godz do tylu czyli z 3 na 2 :-):-):-)
ja znikam na jakis czasd do zelazka....dopozniej jak Ktos bedzie :-D

no widzisz Marta ja nawet nie wiedzialam o przestawieniu czasu:szok:

a wiecie ze ja bralam slub w niedziele wielkanocna i wlasnie zmieniali czas z soboty na ta niedziele,,, jaja byly to dzwonilismy do ludzi czy pamietaja i wiele nie pamietalo.. spoznili by sie tzn. przyszliby juz po wszystkim, bo slub byl o 12 w poludnie, wiec mozna by sie nie kapnac:-D

nie no, nie dosc ze zgaga to jeszcze opilam sie bardzo duzo gazowanego bo pizza byla pikatna i teraz mnie tak wzdelo ze zaraz nie wytrzymam i wcale te gazy nie wychodza:crazy: to sobie dogodzilam co,, madrze, bardzo madrze:baffled:

chyba wezme psy na krotki ale szybki spacer to najlepszy sposob na pozybcie sie tego,,, trzeba sie ruszyc poprostu... dobrze ze nie pada przynajmniej:tak:

nie no, nie dosc ze zgaga to jeszcze opilam sie bardzo duzo gazowanego bo pizza byla pikatna i teraz mnie tak wzdelo ze zaraz nie wytrzymam i wcale te gazy nie wychodza:crazy: to sobie dogodzilam co,, madrze, bardzo madrze:baffled:

chyba wezme psy na krotki ale szybki spacer to najlepszy sposob na pozybcie sie tego,,, trzeba sie ruszyc poprostu... dobrze ze nie pada przynajmniej:tak:
oj Agatko :-D:-D:-Dno to sobie podjadłaś:szok:
tylko uwazaj na tym spacerku:tak:

Ania dzieki za troske, ja tylko wokol domu prawie, bliziutko, musze sobie poprostu ulzyc,,, po co ja taka zachlanna bylam,,, nie dosc ze to takie ostre bylo, to jeszcz taka dopiero co otworzona fante z gazem.... co za glupota... nic ide i pewnie zaraz wroce, bo duzo chodzic mi sie nie chce;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry