Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lila! przykro mi z powodu Gabrysiamam nadzieje ze szybciutko te chorøbska u Ciebie w domu minå.. a jesli chodzi o kurs to nie odpuszczaj Karolowi. nie kløc sie ale wytlumacz ze to dla Ciebie bardzo wazne i popros zeby postaral sie wziåc Cie jeszcze raz, lub wywiedziec sie gdzie to jest i pojedziecie jeszcze raz..
..Lila. pytanie. co to znaczy dziecko w 100% karmione piersiå. to znaczy ze jak juz od 2-3tyg. dokarmiam Emme 1-2butelkami modyfikowanego to Ona nadaje sie do podawanie pokarmøw stalych? tak sobie mysle ze postaram sie ten moment troche opøznic ale z przyczyn technicznych pewnie nie za wiele..
Aniu! jakie ziola konkretnie? :-)
:-)
Kasia na noc wrzuciłam pierś z kurakaw zioła prowansalskie , troche suszonej pietruszki , krojonej cebuli , łyżke musztardy, łżkę oliwy , aha jeszcze czosnek w takiej kostce kruszonej knorra.

Lilka to biedna jestes. Kurcze z 3 w domu i to jeszcze chorobskoa najgorzej z Gabim, bo on biedak taki malutki:-(
Kasia jak karmilam mala swoim mlekiem prawie do 6 miesiaca tylko bo mi bylo z tym wygodnie i mialam duzo. Niby moglam wprowadzac cos powolutku wczesnej, ale jak miaal 5 miesiecy to bylismy w drodze do PL i duzo latwiej mi bylo dac jej piers niz kombinowac jej jedzenie i karmic ja, a tak stanelismy 10-15 minut i bylo po posilku, wiec ulatwilam sobie sprawe. Ale teraz bedac na miejscu to bede podawala tak troche jak wyrosnie ponad 4 miesiac. Kolezanka teraz sie meczy ostro, bo maly chce tylko piers i nic innego. Ma ponad 7 miesiecy i szok,, dziewczyna sie meczy bo jej wszystkim innym pluje. Tak mysle ze ponad 4 miesiace i zaczne malemu dawac posmakowac kaszy, ziemniakow itp,, tak po trochu;-)
narazie Gabi mnie nie dobija,choc bywaja takie noce rowniez i jakos jestem optymistycznie nastawiona

troche mnie to przerazilo. Sandra za to chciala probowac szczegolnie owocow i warzyw, ale ze wzgledu na podroz do PL to zaczelam od 6 miesiaca bo bylo latwiej z piersia..
ale nic trzeba bedzie troche przeczekac, a potem zobaczymy jak to bedzie szlo..
poprostu chce miec troche czasu bez Emmy dla siebie..
ale dzieci maja takie skoki. Twoja niunia tez jeszcze malutka jest. Moja to duza dziewczyna. Bardzo sobie cenie te wieczory jak spi, bo czlowiek tak sie troche wolny czuje, ale tez przesadzam, pozno chodze spac a rano jestem zla
tragedia!ja do poloznej mowie ze rodze a ona do mnie ze nie moge bo rozwarcia nie mam!wiec pomyslalam ze urodze a ona mi powie ze rozwarcia nie mam!na koniec porodu prawie stracilam przytomnosc!pamietam jak przez mgle ze ordynator klepal mnie po twarzy zebym nie odplynela
moj lekarz prowadzacy sie zdziwil ze wogole urodzilam!nienawdze chodzic na wizyty wiec taki system jak tu jak najbardziej mi odpowiada!ja sie nie boje tylko moj mezus panikuje
ach ci faceci!pozdrawiam:-)
...ale fajnie ze wszystkie na BB
:-)...
...a tak apropos pisalas ze On taki spokojny, no wiec jak dalas Anielskie Imie to co sie dziwic
...super gratulacje, oby jak najdluzej
...takie male a juz potrafi wkurzyc