Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, masz wyższe wykszt. i pokaż im że stać Cię na dużo. 

Lilka ta znajoma to juz wola na niego cycojad
ale przekonal sie do ziemniaczka, ale oczywiscie tylko troche i potem tylko pierstroche mnie to przerazilo. Sandra za to chciala probowac szczegolnie owocow i warzyw, ale ze wzgledu na podroz do PL to zaczelam od 6 miesiaca bo bylo.
Lilka no normalnie nie moge z tym shrekiem, mam muzę ze shreka 2, ściągnij sobie i puszczaj dzieciakom , takie wesołe do dancowania
.
a piszesz we trójke ...rozumiem , że z Gabrielkiem![]()

mialam nadzieje ze latwiej mi bedzie jak wprowadze te stale jedzonko na noc bo u mnie w przeciwienstwie do dziewczynek Lili nie ma wiekszego znaczenia ktorym mlekiem karmie.. i tak glodomorek budzi mi sie o stalych porach..
Lilus ale mi przykro...straszne...mam nadzieje ze Gabrielek szybko wroci do zdrowka...a tak apropos pisalas ze On taki spokojny, no wiec jak dalas Anielskie Imie to co sie dziwic
...super gratulacje, oby jak najdluzej
Lilka ja czytalam troche o tych spiralkach hormonalnych i tak pisza ze mleka moze byc mniej...wiesz cos na ten temat? Musze sie dopytac dokladniej lekarza jak bede na kontroli

a wiecie ze ja bralam slub w niedziele wielkanocna i wlasnie zmieniali czas z soboty na ta niedziele,,, jaja byly to dzwonilismy do ludzi czy pamietaja i wiele nie pamietalo.. spoznili by sie tzn. przyszliby juz po wszystkim, bo slub byl o 12 w poludnie, wiec mozna by sie nie kapnac![]()

ja juz czuje ze pisownia w wielu przypadkach mi ucieka. Dobrze ze mam slownik w telefonie to korzystam do smsow;-)